Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiút, nála töltöttem az éjszakát, csak csók volt, de én szeretnék többet. Hogy mondjam el neki?
Van egy fiú, fogorvosnak tanul, így nagyon elfoglalt.
Az előző héten nála aludtam. csókoloztunk, tepiztunk, de nem volt smemi, mert mondtam neki, hogy kivsit lassabb egyen a tempó.
Még szűz vagyok.
Szoktam vele találkozni, és annyira tetszik, és annyira akarom őt. De ő tanul, és elég elfoglalt, és én ezt tiszteletben tartom, és megértem, de én annyira akarom őt, hogy nagyon.
Hogy mondjam el neki, hogy én akarom őt, és kívánom őt nagyon?
Ő azt sem tudja, hogy szűz vagyok.
Ő 22 én 19 éves vagyok, és még soha nem éreztem ilyet amit nála érzek amikor vele voltam. Nagyon jól éreztem magam, és folytatni akarom, de hogy adjam a tudtára?
nem hiszem, hogy csak meg akarna dönteni, mert amikor vele voltam smogatott, meg még ő kérdezte hogy túl gyors? lehet lassabb meg ilyenek... meg látom a szemébe, hogy tetszem neki
meg mondta is hogy milyen gyönyrá vagyok, meg ilyenek. de aztán már másnap kettő puszit aditt. viszont aznap szájrapuszival köszönt el. most ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!