Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem egy fiút, nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timido kérdése:

Megismertem egy fiút, nála töltöttem az éjszakát, csak csók volt, de én szeretnék többet. Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, fogorvosnak tanul, így nagyon elfoglalt.

Az előző héten nála aludtam. csókoloztunk, tepiztunk, de nem volt smemi, mert mondtam neki, hogy kivsit lassabb egyen a tempó.

Még szűz vagyok.

Szoktam vele találkozni, és annyira tetszik, és annyira akarom őt. De ő tanul, és elég elfoglalt, és én ezt tiszteletben tartom, és megértem, de én annyira akarom őt, hogy nagyon.

Hogy mondjam el neki, hogy én akarom őt, és kívánom őt nagyon?

Ő azt sem tudja, hogy szűz vagyok.

Ő 22 én 19 éves vagyok, és még soha nem éreztem ilyet amit nála érzek amikor vele voltam. Nagyon jól éreztem magam, és folytatni akarom, de hogy adjam a tudtára?

2011. okt. 3. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
hát gondolom azt te is tudod hogy hogyan kell komunikálni szóval azt nem írom hogy mond el neki mert sajnos nem hiszem hogy gondolat olvasó lenne, de ha személyese nem mered elmondani neki akkor szervezz meg egy találkát pl nálatok főzz neki és nem ráámenősen de ha érzed hogy tetszel neki mond el neki hogy komolyabbat akarsz tőle, viszont azt szerintem jobban teszed ha még vársz azzal a szexel míg meg nem bizonyosodsz arról hogy nem csak megakar dönteni.
2011. okt. 3. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:

nem hiszem, hogy csak meg akarna dönteni, mert amikor vele voltam smogatott, meg még ő kérdezte hogy túl gyors? lehet lassabb meg ilyenek... meg látom a szemébe, hogy tetszem neki

meg mondta is hogy milyen gyönyrá vagyok, meg ilyenek. de aztán már másnap kettő puszit aditt. viszont aznap szájrapuszival köszönt el. most ilyenkor mi van?

2011. okt. 3. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Tök jogos, hogy csak két puszival köszönt el, mivel te mondtad, hogy lassítsatok, ami egyébként nem baj, sőt szerintem ez lenne a normális, hogy nem rögtön beleugrotok egy kapcsolatba, hanem adtok időt, hogy megismerjétek egymást. De ha tényleg nagyon szeretnéd őt, akkor minél előbb éreztesd vele, hogy tényleg többet akarsz tőle, mert ha sokat hezitálsz, akkor ezt rövid időn belül meg fogja unni a bizonytalanságodat (saját tapasztalat). A kérdésedre a válasz: amikor legközelebb találkoztok, tereld úgy a beszélgetést, hogy megtudjátok beszélni azt, hogy ki mit gondol a másikról, mit tudna elképzelni vele. Én drukkolok neked, hogy sikerüljön! :)
2011. okt. 3. 19:37
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha legközelebb beszélek vele, akkor úgy köszönnék el tőle, hogy a szájára adnék egy puszit? megpróbálnék vonzó lenni, és lassan megpuszilni a száját?
2011. okt. 3. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
az jó!! kezdeményezz te legalább tudja hogy te diktálod a gyorsaságokat és megadod neki hogy hol a határ!! Mutasd meg neki szép fokozatosan hogy mennyit engedsz! Ha megpuszilod tudni fogja hogy szépen haladtok a testi közelség felé aztán te kezdeményezd a csókolózást aztán a többit! sok sikert hajrá!!
2011. okt. 6. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!