Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoris fiúk, férfiak, elmondanátok úgy őszintén, hogy naponta átlagosan hány lánynak, nőnek írtok privát üzenetet?
Figyelt kérdés
Csak érdekel :) Kort is írjatok ha gondoljátok.2017. okt. 12. 23:21
2/28 anonim válasza:
Nem szoktam privátot írni soha, csak nyomós okkal. Nem zaklatok senkit. Nem erőszakolom magam másokra.
24
4/28 anonim válasza:
Gyakoris fiú vagyok és nagyon ritkán írok privátot... inkább ha rám írnak, akkor válaszolok.
Tavaly november óta kb 4 emberrel leveleztem.
Ebből szerintem 2 volt lány.
6/28 anonim válasza:
Ez majdnem úgy fest, hogy van aki minden nőnemű (van annak hitt) egyénre ráír, van aki meg senkire. Rám is csomóan írnak, mert azt hiszik női válaszoló vagyok, pedig semmi utalás nincsen rá, de próba szerencse alapon írnak nekem egy kisebb regényt a kiéhezett pasik. Vicces.
7/28 anonim válasza:
De inkabb csak mert ember hiànyom van
8/28 anonim válasza:
Egynek se. Nös vagyok de elotte se irogattam senkinek.
9/28 anonim válasza:
Nehany fix pasi van aki valogatas nelkul ir, pl edes mezes, mielott tiltottam, kb minden nap vagy harom uzenetet kaptam tole... szanalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!