Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolatban vagytok mindenki naponta igényli az együttlétet?
Nekem átlag kétnaponta van igényem, de ebben lehet többmenetes maratoni együttlét vagy gyors egymásnakesés is. Mindig, minden nap nekem sok volna, mert szükségem van a távolságra is, hogy utána közeledhessünk, meg az olyan estékre is, amik másról szólnak. Sose volt baj a libidómmal, meg se fordult még ilyesmi a fejemben. És szerintem a tiéddel sincs. Csak nem vagyunk egyformák.
Ha a szexuális életed örömteli, minőségi, nincs benne elfojtás, bűntudat, vagy nyomasztó elvárás, ezen kívül minden rendben működik, akkor nem hinném, hogy különösebb baj lenne veled e téren.
Hát ezt a helyzet adja.
Nem mai gyerek a kapcsolatunk és ezért hullámzik,ha balhé van 3-4 nap nincs szex....ha minden oké lehet naponta van egész héten,ha stressz van akkor megint nincs-nyaraláskor meg mint a nyulak....
:) /N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!