Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Akik mar tartos kapcsolatban eltek, es a nemi szerveteket borotvaljatok, hany naponta teszitek? Nem gaz az amikor mar ra 2 napra ugy szur, hogy csak na. Es kezdhetem elolrol az egeszet.
Hát, sajnos a borotválás ezzel jár, és ahogy a pasik arcán is hamar nől, hát a puncin is hamar nől. Ez van, rendszeresen kell borotválni, hogy a kedvesednek ne dörzsölje ki a műszerét.
De inkább találj más megoldást a szőrtelenítésre, ami tartósabb.
Pfff hetenten 1-szer:)
Az van hogy a paromnak mindegy hogy szoros vagy csupasz.
Ugyhogy engem meg enm zavar.Es meg egy kicsit no hogy leborotvaljam addig kibira ugy kicsit szorosen.
Szerintem ha egy fiu szerelmes beled akkor neki tok mindegy hogy a puncid szoros vagy nem.
Én is hetente, mert addigra nő meg úgy, hogy simán lejöjjön. Mert ha mondjuk 2naponta csinálnám, nekem az össze-vissza vagdossa, mert picik a szőrszálak és baromira fáj. De kb nekünk ilyen a szexuális életünk is, hogy hétvégén tudunk együtt lenni, és így pont jó. Na meg az én páromat sem zavarja, ha nem csupasz, engem sokkal inkább, amikor szúr...:S
De legközelebb megyek a kozmetikushoz teljes gyantára... az sokat segít.
mindennap borotválom :D
elsősorban magam miatt szedem le a szőrt(13évesen is szedtem, pedig akkor még közöm nem volt a szexhez), egyszerűen így tetszik, csupaszon.
másrészt mindennap szexelünk a barátommal, úgyhogy alap a mindennap.
nekem ez olyan mint kb a fésülködés, egyáltalán nem fárasztó:D
Nekem 2-3 naponta kell, így is szoktam, mert nem nő "gyorsan".
Én nem csak a párom miatt csinálom, hanem magam miatt is, mert nekem így tisztább, és jobb érzés. ha menstruációm van akkor is jobb, könnyebb cserélni a tampont is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!