Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Akik mar tartos kapcsolatban eltek, es a nemi szerveteket borotvaljatok, hany naponta teszitek? Nem gaz az amikor mar ra 2 napra ugy szur, hogy csak na. Es kezdhetem elolrol az egeszet.
ezt komolyan gondolja aki lepontoz?:DDD
nem hasznos ahogy foglalkozok magammal vagy mi van?
fogom a fejem ekkora hülyeségtől :D
Ha rendszeresen együtt vagyunk, mert mondjuk szünet van a suliban akkor olyan hetente.. vagyis minden hétvégén.
ha suli van, nem vagyunk együtt sokszor akkor van hogy 2-3 hetente... de a páromat nem zavarja, ha van ott szőr mondjuk 5-6 mm-es csak ne legyen bozontos..
Ennyi ember borotvál heti egyszer??? Én bugyimat se venném le a párom előtt ha nem tökéletes a látvány. :O
Amúgy én epilálok, azt elég heti egyszer, elég ritkás is a szőr tőle egy idő után, de ha tudom, hogy együtt leszünk így is kiegészítem pár borotvahúzással. Nekem itt kezdődik az igényesség.
így van ez tényleg az ápoltság alapja, és nem azért hogy a barátomnak tetsszen, hanem hogy én magamnak, és jobb sokkal érzés, ha sima.
megéri mindennap "fáradoznom " vele.
egyszerűen csak nagyon ritkán vágd le ollóval, és meg is van oldva a gondod :)
sok fiú a szőrösre bukik, többek közt én is :$
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!