Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap felettem egy kérdést menyemmel kapcsolatban, éjjel 1-2 óráig internetezik. Megfogadva az egyik tanácst, fiam éjjel felkelt és rákérdezett, hogy mit csinál a neten naponta ilyen sokáig?
én is szoktam férfiakkal beszélgetni, sőt a párom volt nejével is jóban vagyok.
Kedves anyós, szerintem foglalkozzon inkább a saját dolgával és ne a fiatalokat akarja összeugrasztani!
Ha már olyan nagyon érdekel a menyed és a fiad házassága, hogy a neten kérdezgeted az embereket, akkor én azt tanácsolom neked, hogy mielőbb teljesen szétbombáznád, gondolkodj el azon, hogy a fiad vajon milyen férje a feleségének, hogy annak a boldogtalan, magányos nőnek miért a neten kell másik embert keresnie, akivel beszélgethet.
Talán elsőként tekeredj le végre a fiadról és lépj vissza három métert az életükből. Lehet, hogy nem késő, és még egymásra találhatnak újra.
Szerintem ők ketten beszéljék meg, az sosem jó ha két ember kapcsolatába egy harmadik beleszól. A fiadnak már régen észre kellett volna vennie és tenni az ellen, hogy közös magányban élnek.
Azt írtad nálatok nem szeret lenni mert nincs net... Te most a munkahelyedről írtál este is és ma reggel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!