Mindenki szídja az Éjjel Nappal Budapestet akkor hogy-hogy naponta 1milliós nézői van?
mi nézzük a műsort az egész család :)
nagyon tetszik
"mi nézzük a műsort az egész család :) "
Gratulálok! Anyu-apu,gyerekek. Ez kell a magyar családoknak,nem a művelődés,hogy esetleg okos,kulturált ember legyen belőlük,elvégre csak az ország jövője múlik rajtuk...
A személyes véleményem a műsorról:
-primitív
-megjátszott
-jellemferdítő
Miből is áll a műsor? Mindennapos "buli",szex,pia,káromkodás. Ennyi. És a hozzád hasonló kis tizenévesek,akiknek még ott van a tojáshéj a valagukon ezeket nézik példának,ezek befolyásolják a jellemüket. Elnézvén téged igenis rossz irányba,csak nincs hozzá elég eszetek,hogy felfogjátok.
Egyébként megjegezném,nem feltétlen minden jó,ami népszerű. De gondolom ezzel sem vagy tisztában.
26/F vagyok :)
és sokkan azért nézzik mert röhögnek:D
26/F? Najó,hát az értelmi szint nem feltétlen nő az ember testével együtt.
Egy részt néztem meg,de nem értem hogy lehet ezen "röhögni". Primitív és gusztustalan az egész.
Persze mindenki azt néz,amit akar. Ha nektek ez esik jól...viszont Te kérdeztél,én pedig válaszoltam,úgyhogy ne sértődj meg túlságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!