Hogy lehetne elérni hogy betiltsák az Éjjel-nappal Budapestet?
ameddig lesznek olyanok akik nézik nem fogják beszüntetni,talán az aláírás gyűjtés segíthet,de ha ez megye akkor én egyszerűen kikapcsolom a tévét,ha meg a reklámja megy akkor más csatornára kapcsolok,szánalmas,gáz és iszonyat alacsony színvonalú az műsornak nevezett fos
19L
Miért kellene betiltani?
A tiltás soha nem old meg semmit. Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy az efféle műsorok miért ilyen népszerűek; ha megvan az ok, akkor azt kell megszüntetni.
Ez esetben (is) szerintem a megfelelő nevelés a megoldás. Gondolatom szerint a nézőközönség többsége a fiatalabb generációk közül kerül ki. Talán arra kellene nevelni őket, hogy ne az ilyen Nyugat-majmoló médiatermékekben keressék az értéket.
A tiltás nem oldana meg semmit. A potenciális nézőközönség ugyan azon a szinten maradna Éjjel-nappal Budapest nélkül is, mint amilyenen most van.
"Ez esetben (is) szerintem a megfelelő nevelés a megoldás. "
Ez így van,viszont annak az esélye,hogy ez valaha bekövetkezik...nos igen csekély.
Kedves Kérdező,megértelek,de nem valószínű,hogy ez a közeljövőben le fog kerülni műsorról.Ahogy én látom,elég nagy sikere van,az emberek többsége pedig vevő az ilyenekre,mint mindig.
Érett felnőt gondolkodás gratulálok.
Nem tetszik ne nézd, ennyi. Nyilván azért van még műsoron mert van nézettsége és pár karótnyelt idióta tüntető miatt nem fogják beszüntetni. Üdv a világban, keress más elfoglaltságot.
"Érett felnőt gondolkodás gratulálok. "
Kedves utolsó,ezt a mondatot önmagadnak szántad? Ugyanis nagyon ráillik az "érveidre".
Köszönöm utolsó!
Tényleg ráillik :D Ékes példája ez a különös lény,hogy milyen eltorzult egyedeket szarik ki magából az RTL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!