7,5 hós kicsim reggel 5.40-6 között kel. Hogy tudnám elérni, hogy reggel tovább aludjon? Nappal mennyit alszik ilyen korú babátok? Napirend? Ja, és mennyit hízik ilyen korban?
7 hósom este 6kor alszik(tudom...korán)És reggel ő így kel 6kor.Nem ébred.
A téli óraátállítás miatt csúszott el a 7kor alvás 6ra.
Napirend?
Reggel 6kor kel, 200ml tápszer,játék+zenét hallgat
Tízórai 9kor 190ml gyümi 3 lapos evőkanál keksszel.
10kor alvás 12ig.
13kor ebéd fél üveg főzelék,játszás.
15kor 200ml tápszer+alvás 16ig
Felkel,akkor játszik.
17,30kor fürdés
Havonta 1 kilót hízik.Még akkor is ennyit hízott,mikor jött a foga,pedig 2 hétig nem evett,de utána állandóan evett,rettenet mennyiségeket.
Neked mennyit alszik napaközben?Az is bezavarhat ám,ha nappal nem alszik eleget.
18,00kor vacsi 180ml tejpép
18,05 :-D megy aludni.
Éjjel nem ébred fel.
én is visszateszem még a fiamat megetetés után, mindig így csináltam, most 13 hónapos, mi 9-ig alszunk így tutira. Viszont nálunk van redőny és elsötétítek mindig mindent.. ez azért sokat dob a dolgon.. ahol nincs redőny, ott a fiam is korábban kel.. én nem tudok nagyon korán kelni, mert vizsgára készülök, és nem tudok mellette tanulni, mert nem hagyja, hogy ne vele foglalkozzam, így este tanulok- későig, így viszont képtelen vagyok felkelni reggel:S
Talán egy alaposabb besötétítés neked is sokat segíthetne.
Az én fiam a nappal kel, ezért bízom az óraátállításban... bár mindegy, mert akkor később fog feküdni. Én már lassan megszokom. Ilyen a biológiai órája, ezt nem tudom kijátszani semmivel.
Napirend:
5-6 reggeli tápszer 8 körül alvás
9-10 tízórai gyümölcs, puding, joghurt 12 körül alvás
13-14 ebéd főzelék utána séta, közben alvás
16 körül uzsi tejpép, tejberizspép (néha elmarad az uzsi, akkor korábban vacsizik)
18-19 között fürdés, utána vacsi
20-21 között alvás
éjjel 1* kel, vagy éjfél vagy hajnal 3 körül.... tegnap ez elmaradt, így este 9től aludt, ma reggel 6-ig.
Most 8 óta alszik és már negyed 10.. nem értem.
Nekem 6 órakor eszik reggelit, majd 7-ig visszaszundít.
Nem tudom, mi a bajotok vele. Gondoljatok rá, hogy ha majd bölcsibe vagy szerencsésebbek csak oviba kell menni, nem lesz gond a felkeléssel.
Én így fogom fel, és nem teher, hogy már 5:45-kor kelek reggelit készíteni a picúromnak.
9 hós a baba
Oksi, én ezt megértem, és el is fogadom kedves előttem író, de például én napi 3 óra alvással nem lennék el. Főleg nem tudnék tanulni alvása alatt, mert én is mellé akarnék bújni. Amíg éjszaka 2-3 óránként kelt, meg is tettem, mert olyan voltam mint egy mosott kakkancs.. Sokaknak megterhelő a nagyon korai felkelés, ez alkati kérdés is. Sosem voltam- még gyerekként sem az az korán fekvős, korán kelős. Babával sem vagyok ilyen. De az is igaz, hogy az esti fejés nekem 2-3 órát vett igénybe, amíg szoptattam, mire ki tudtam masszírozni minden csomót, már ülve elaludtam volna, és ezt mindazért, hogy megmaradjon a tejem.. meg is haltam volna, ha 3-4 órát két részletben alhattam volna összesen, és már 6 kor fönt kellett volna lennem vele. Fölkelt, megetettem, visszafeküdtünk, ezt szokta meg talán.
A sötétítést tudom ajánlani, de így, hogy egyre korábban világosodik, a fiam is egyre korábban kel, még redőnnyel is. Egy próbát egy jobban besötétített szoba neked is megérhet talán, de simán lehet, hogy ilyen alkatú a bébid.
13:18-as vagyok. Nem tettem hozzá, hogy nekem bizony a babám nap közben összesen 1,5 órát alszik pár hetes kora óta! Szóval napközben szinte mindig ébren van.
Én úgy 6 hónapos koráig bizony 4-5 órát aludtam 2, esetleg 3 részletben. Most egy picit annyival jobb, hogy nyugodtabban alszik, nincs pocifájás (helyette fogzunk)
Nagyon nehéz néha én is felmondanék. De hát a babám és érte kész vagyok áldozatot hozni. Egyébként soha nem tudtam korán felkelni, én örülök, hogy végigalussza az éjszakát...jobb esetben.
Szóval 5:45-kor megyek tápszert készíteni a reggelijéhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!