Mennyi idő alatt (heti hány edzés nappal) lehet elérni közel olyan testfelépítést mint amilyen Mike (A helyzet -Jersey shore) nak van?
PL a karmérete tetszik nekem olyan lenne a végcélom
milyen jó bedurrantós,fejlesztős gyakorlatok vannak karra? (bic,tric)-epsz.
+ hogyan zárjam ki leghatékonyabban a többi izmot a kar és a fekvenyomás edzéseknél ( fekvenyomásnál ha megálltam egy súlynál,hogyan léphetek feljebb? . lehet kéne segítséget kérnem edző társaimtól, mert nem merem növelni a súlyt, vélemény?)
Ezt nem lehet megtippelni, hogy te mennyi idő alatt lennél hasonló forma, mivel több dologtól függ. Pl a genetikádtól, étrendtől, edzéstől, pihenéstől.
Jó genetikával, megfelelő étrenddel pár év alatt is megfelelő formába kerülhetsz. Van aki meg hiába edz, ha nem jó hozzá a genetikája, esetleg változik jó irányba, de csúcs forma sosem lesz.
Ami tehetsz, hogy edzel normálisan mindenre (lábra is), és kajálsz hozzá rendesen. Legyen tömegnövelő étrended és fejlődni fogsz.
3 hónapja edzek, mindenre, a lábat tökre bírom :) ergo nem vagyok hülye csak karra edzős idióta, mint sok kezdő XD
napi 120-140 g fehérjét eszek a ch olyan 300 g éri el. zsír az meg szerintem kevesebb mint amennyit kellene, max annyi amennyi a csirke elkészítéséhez kell.
67 kg ról olyan 71-72 kg vátozott a súlyom 3 hónap edzés alatt, ez így jó növekedés? tehát nem túl gyors, ti mondjátok meg :) ja 173 cm magas vagyok
én úgy 6 évet tippelnék ha végig jól csinálod.
ezt az időt főleg a mellizom miatt mondom de lehet hogy csak csalóka a kép aztán azért tűnik számomra elég tömegesnek
Ha fekvenyomásnál erőben szeretnél fejlődni, akkor piramisban le kell menned kisebb ismétlésszámú sorozatokig. Tehát 4-5-ös ismétlésű sorozat is kell a lehető legnagyobb súllyal. De előtte menjenek kisebb súlyok 12-8-as ismétléssel, nehogy meghúzódj. Nyomsz párat nagyobb súlyba majd a végén végezhetsz egy-két levezető sorozatot megint kisebb súllyal. A nagyobb súlyoknál kérj meg valamit, hogy segítsen, ha gond lenne.
Nagy súlyoknál végképp nem tudod kiiktatni a besegítő többi izomcsoportot, azt inkább kisebb súlyokkal, nagyon kontrollált formában végzett nyomásokkal lehetne, de természetesen nem tudod levenni az összes terhelést a stabilizáló izmokról.
Ugyanez vonatkozik karedzésre is. Ott is a nem túl nagy súly és szabályos végrehajtás számít, nagyobb súlynál már derékból is igen csak belendítesz egy álló bicepszgyakorlatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!