Szerintetek ezzel az edzéssel nagy eredményeket fogok elérni?
egyébként meg,
-brutal helyett sima monohidrát jobb lett volna
-amino fuel teljesen felesleges volt megvenni,pihenő napon 1 db nevetséges egyébként is
-edzés után 66g protein teljesen felesleges,nem kell annyi,viszont ch nem látok egy gramm ot sem
-az hogy edzés végén alig bírod a súlyokat felemelni az nem jelenti azt hogy jó ad edzésed
akkor én ki is szálltam rám itt nincs szükség,kár kérdezni ha mindent tudsz.
akkor még ennyit hogy sok sikert, majd rájössz hogy miről beszéltem.
nálam sokkal okosabbak mondták, hogy ha valamit akarsz, legalább heti 4x1-1,5 óra edzés kell. és sanszos, hogy 2 hét után nem fogsz még eredményt látni. szerintem ne a lóbaszókat erőltesd, hanem az edzést keményítsd, próbáld meg elérni, hogy izomlázad legyen. az izomszövet csak akkor vastagodik meg (lesz nagyobb izmod) ha terhelést kap, akkor épül be a fehérje, blabla, stb. szóval elvileg a kitartó edzés a kulcsa mindennek. ha meg naponta nézed magad, nem fogsz változást látni, mert minden nap csak kicsit változol. nyomjad 1-2 hónapig keményen, akkor majd látsz különbséget.
én ált heti 3x edzek, és csak sima fehérjét tolok edzés után, látok változást. haverom van hogy 4-5x is lemegy hetente, nyomja a jumbot, és nem olyan látványos. szóval genetikus is a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!