Csak saját súlyos edzéssel ezt el lehet érni?
Tudom egyiken sincs sok izom. Nem akarok én sem. Hanem kinézni szeretnék valahogy. 185 centi vagyok és 75kg. Egy 8 kg szeretnék lenni ilyen izomzattal. Szálkásság meg van mert sportolok. Ha szabadtestes edzést csinálok (saját súlyos) és szedek fehérjét, valamint a táplálkozás is korrektül meg van tervezve és betartva akkor ezt össze lehet hozni, mint onaldonak van, vagy kell hozzá konditerem?
Mrolympia
Össze lehet hozni ha rendben van a kajád.De én mindenképp elmennék edzőterembe. http://www.youtube.com/watch?v=QXCwz2sDc24 nézd meg ezt a srácot,hogy mit ért el.
köszi. igen ezt most néztem pont amikor linkelted :D
tehát ilyen edzéshez fehérje mehet szted?
Mrolympia
A fehérje az izmok építőanyaga.Szerinted mehet?:D Amúgy CH-t(szénhidrát) is vigyél be 4-5g/testsúlykilógrammonként rizsből,zabból,krumpliból,teljes kiörlésü kenyérből,hüvelyesekből.
Sima sporttal is elérhető ez.
Az első képen a színész srác kb 10-12 éve heti 5-6x kravozik,Ronaldo meg gyerekkora óta focizik.
Ilyen hosszú távú sport külön súlyzós edzés nélkül is nyomot hagy a testen,csak a testzsírt kell beállítani hozzá diétával,hogy látványosabb legyen.
De egyébként persze,el lehet érni saját testsúlyos edzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!