Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap felettem egy kérdést menyemmel kapcsolatban, éjjel 1-2 óráig internetezik. Megfogadva az egyik tanácst, fiam éjjel felkelt és rákérdezett, hogy mit csinál a neten naponta ilyen sokáig?
En barmilyen emailem, facebook levelem megmutatom a ferjemnek, az smseim sem titkosak. Nincs olyan dolog, amit ne osztanek meg vele, ha keri.
En nem akarnek olyan hazassagban elni, ahol titok van. Egymas leveleit felbonthatjuk, hisz hazasok vagyunk, a testembe, lelkembe, mindennapjaimba fogadtam ot, miert kene barmit is titkolnom, takargatnom elotte?
Ha a meny nem hajlando megmutatni a leveleket, akkor nagy valoszinuseg szerint szerelmes levelek.
En barmilyen emailem, facebook levelem megmutatom a ferjemnek, az smseim sem titkosak. Nincs olyan dolog, amit ne osztanek meg vele, ha keri.
ezen akadtam fel egy kicsit.Miért kérné a férjem hogy megmutassam az email-em vagy az sms-em?Nem veszem diktafonra azt sem ha a barátnőmmel beszélgetek,egyszerüen nem tartozik rá.miben más az ha egy emailt kapok a barátnőmtől amiben egy bizalmas infót közöl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!