Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap felettem egy kérdést menyemmel kapcsolatban, éjjel 1-2 óráig internetezik. Megfogadva az egyik tanácst, fiam éjjel felkelt és rákérdezett, hogy mit csinál a neten naponta ilyen sokáig?
"A barataim maganeletet nem meselem el, de ha akarja, megnezheti barmikor a leveleiket."
Ha magánéletével kapcsolatos levelezést, beszélgetést mutatsz meg neki, elmesélned nem is kell neki, hisz látja a levélben, ergo amit veled osztott meg az ismerős, vagy barát, azzal a bizalmával éltél vissza. Ha így se tiszta, és nem esik le valóban ennyi.
Nyitottam külön erről egy topikot! Ne ez a topik legyen már mióta csak erről szólva szét offolva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__56427..
Hihetetlen ami itt megy!!
Remélem, hogy nem az itt hozzászóló nők "reprezentálják" a mai magyar átlagerkölcsöt!!!
Arról nem is beszélve, hogy ez a legszánalmasabb hozzáállás, hogy "tök normális dolog, mert más nő is ezt csinálja".
(Azután meg marhául csodálkoznak, ha "válólistára" kerülnek!)
A hozzászólásokat olvasgatva nem is csodálom, ha egy normális(!) férfi ezerszer is meggondolja, hogy megházasodjon!!
94#
"Remélem, hogy nem az itt hozzászóló nők "reprezentálják" a mai magyar átlagerkölcsöt!!! "
Ezzel az erővel: olvasva a magyar (férfi) kommentelők szexista és nőgyűlölő hozzászólásait pl. egy sikeres írónőről vagy bármilyen nőkről szóló cikk alatt (és most nem a viccesekre gondolok) a helyzet sokkal katasztrofálisabbnak tűnik...Remélem érted mit akartam ezzel mondani (nem kötekedni szerettem volna).
A kérdéshez: az nem baj, ha a nőnek-férfinak ellenkező nemű barátja van, inkább az az érdekes, hogy titokban próbálta tartani, erre mi oka lehetett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!