Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap felettem egy kérdést menyemmel kapcsolatban, éjjel 1-2 óráig internetezik. Megfogadva az egyik tanácst, fiam éjjel felkelt és rákérdezett, hogy mit csinál a neten naponta ilyen sokáig?
Kedves 20-as legalább olvasni tanulj meg!
Aztán beszélhetünk!
Sok munkahelyen, baráti körben teljesen természetes az hogy családos férfiak és nők egymással finoman szóban flörtölgetnek, de ennél tovább a többség nem megy.
Ez erősíti mindenkinek az önértékelését, jót tesz a lelkünknek.
Aki sokat mozog emberek közt, az tudja hol a határ, pl. azok a férfi és nő munkatársak akik egymással jóban vannak, rendszeresen együtt ebédelnek csapatban, egymással elég közvetlenek.
Azt meg tudom érteni ha egy otthon négy fal közé szorult, ingerszegény környezetbe került kisgyereket nevelő nő, főleg ha férjétől sem kap sok lelki simogatást, azért kezd neten pl. csetelni, videó-telefonálni, mert elismeréseket akar begyűjteni, ezzel önértékelését erősíteni, viszont az már nem jó a család szempontjából, ha a nő itt egy férfiba kezd kapaszkodni.
Azt mondjátok, hogy a fiam nem törődik vele?
Akkor miért nem akar elválni?
Akkor miért nem menekül egy számára rossz kapcsolatból?
Mondtam, hogy férfi van a dologban!!! Akárki akármit mond, egy nő nem fog éjjel 2ig a gép előtt ülni és olvasgatni meg blogot írni! Ez egy hülyeség!
Sajnos abban is biztos vagyok, hogy nem szimpla "barátság" van kettejük közt.... Nem feltétlenül van viszony köztük...de nem véletlenül nem mutatta meg a leveleket, nem véletlenül hidegült el a fiadtól...és nem véletlenül dekkol annyit a gép előtt... Több, mint barátság! Lehet, hogy csak plátói...csak érzelmi szinten vonzódik a pasihoz...de az tuti, hogy valami van.
Szerintem nem fér bele a házasságba...de ezt nekik kell eldönteniük........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!