Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom viszi haza az iskolai bántalmazómat, mit tegyek? Emiatt otthon is feszültség van közöttünk.
A párommal tegnapelőttig nem volt veszekedésünk, azóta feszültek is vagyunk egymás társaságában.
Többször említette már, hogy ő vitte haza délutános műszak után az egyik új munkatársát, Barbit (nevezzük így). Már az is fura volt, mert egyrészt ment oda busz, másrészt a párom helyi. A busz csak a munkaidő után egy órával indult. Természetesen Barbi felajánlotta, hogy kifizeti, de a párom meg a többi munkatárs (mert nem mindig a párom viszi haza) nyilván nem fogadta el. Emiatt volt pár nézeteltérésünk a párommal, mert később ért haza Barbi miatt. Tudtam, hogy nőről van szó, de azt nem tudtam, hogy ez a Barbi az Barbi, aki engem középiskolában számtalanszor megszégyenített, megalázott, egy mondvacsinált indokra hivatkozva kipécézte a baráti körömet és folyton beszólogatott, viccet csinált belőlünk, plusz a legjobb barátnőmet is elvette tőlem, ellenem fordította (nyilván ehhez a volt legjobb barátnőm is kellett, de értitek).
Amikor ezt megtudtam, nagyon meglepődtem, meg ő is. Ezzel a Barbival az a probléma, hogy eléggé tud játszmázni, minden hatalmi játszmázásnak ő a győztese, mert mindenből ki tudja magát dumálni, mindenből ő jön ki áldozatként, mindig más a hibás, elferdítget dolgokat, és másik arcát mutatja: mindenkinek azt és úgy, amiből hasznot tud húzni. Vasárnap ráírtam Barbira, mert már nem bírtam tovább: van busz, lehet azzal menni, nem másokat befogni és rendszert csinálni a furikázásból. Erre nem írt vissza, viszont a páromnak panaszkodott. Én azt hittem, hogy majd a páromra kígyót, békát kiabál, de épp ellenkezőleg történt (és itt lép életbe, amit a játszmázásairól írtam: kedvesen nyilatkozott rólam, hogy ő megért engem, és a páromat még jobban felbíztatta ezzel kapcsolatosan. Azóta a párommal haragban vagyunk, mert ráírtam a munkatársára, és hogy én beleszólok ebbe. A párommal kedves, rendes, mert az érdekei azt kívánják, pluszba még rájön erre az, hogy a párom rossz emberismerő.
Azóta nem volt olyan alkalom, hogy a párom vitte haza, mert eltérő műszakban dolgoznak, de kirakja instagramra, hogy nem elég, hogy egy órát kell várnia a buszra, még fél órát buszoznia kell, majd fél órát gyalogolnia.
Egyáltalán nem is értem hogy alakult ki egy munkahelyen, hogy egy csapat ember hazavisz minden nap egy másikat.
Nekem ez a felállás már nagyon fura. A főnök kezdte vagy mi történt ott?
Én nem értek egyet azokkal sem, akik szerint egyértelmű a megcsalás ebből. Ha egy ember furikázná, akkor még csak-csak megértem, de ezt a nőt többen furikázzák rendszeresen. Nem is annyira jó nő ezek szerint, hogy 4-5 pasi ennyire nyíltan teperjen miatta és egymással versenyezzenek.
Utolsó, én világosan azt írtam, hogy nem normális, hogy annyi pasas vigye haza ingyen. Nem azt, hogy mindegyiknek ad valamit cserébe, épp az, hogy nem ad, hogy legyen mindig valaki, aki hazaviszi, DE lehet, hogy valamelyikkel már történt valami, megha a végsőkig nem is jutottak el és elmondta a többinek, hogy könnyű megkapni erre-arra.
Természetesen lehet, hogy női kollégák is besegítenek, de akkor is basszus. A saját párja nem kéri meg, ő meg nem ajánlja fel neki, hogy elviszi akkor ne már pont a megcsalás legyen már a végeredmény.
Untig elég ennyi és az, hogy semmibe vette a kérését, inkább a nőnek kalapol.
Mégha baromi jószívű vagy, vagy lúzer még akkor is először a párod kéne nézni. Nem egy idegen nőt!
Amikor először mondtam el neki, akkor csak röviden mondtam, és nem azon volt a hangsúly, hogy csesztetett, hanem azon, hogy elmarta tőlem a legjobb barátnőmet, de azt is mondtam neki, hogy előtte mit csinált (folytonos megszégyenítés, beszólogatás, stb.). Aztán mondta, hogy ő nem is tudta, meg nem tudom ezt elengedni, mondtam, hogy nem, erre mondta, hogy jó, ha ez annyira zavar, akkor nem viszi. Majd Barbi ráírt, hogy milyen műszakban dolgozik és nem tudná megint hazavinni, mert nincs olyan, a műszakos csoportban, aki haza tudná vinni. Vihar volt már délelőtt is, szakadt az eső és mondta, hogy akkor most utoljára hazadobja (a buszmegálló termébe is beülhetett volna az eső elől, ha ez lett volna a baj). Ezen megint összevesztünk, mert akkor ha esik az eső vagy a hó, akkor mindig majd haza fogja dobni? Ekkor írtam rá.
Nem csak férfiak viszik haza, ilyet nem írtam. Állítólag négy olyan emberrel van jóba, aki hazahordta, köztük van nő is, és ebből két emberke már mindenfélét kitalálgat, hogy miért nem tudják hazavinni. Nem tudom ez hogy alakult ki, hogy csinált ebből rendszert, nem is érdekel, valahogy megoldotta, gondolom sajnáltatta magát vagy én nem tudom.
34-re:
Ezt így elolvasva, már én sem vagyok olyan biztos benne, hogy meg akar csalni vele a párod, kérdező.
Mindenesetre a hasamat fogtam a röhögéstől, hogy a 4 emberből kettő már "mindenfélét kitalálgat, hogy miért nem tudják hazavinni". Eszerint ennyire nem képesek megmondani az emberek egy pofátlan embernek, hogy NEM. Egyébként ez jó példa arra is, hogy amikor először kér meg rá, akkor gondolni kell arra, hátha rendszer lesz belőle. Na jó, az első után még nem, de a második után már mindenképpen. Az meg föl se merühet, hogy én egy településen lakom a munkahelyemmel, de a másikat hazaviszem, aki fél óra buszozásra (~15km-re) lakik onnan és nem esik útba. Ezt tényleg csak akkor tenném meg egy munkatársamnak, ha csinos nő és akarok tőle valamit.
Ezen felül azon is röhögök, hogy ennek a csajnak nem 3 műszakban kéne nyomnia egy gyárban, hanem üzletkötőnek (pénzügyi tanácsadónak, ügynöknek) kéne elmennie. Komolyan! Aki így meg tudja dumálni az embereket, az biztos sikeres lenne benne. És mennyivel más lenne ez, mint a gyárban 3 műszakban rohadni évtizedeken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!