Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom viszi haza az iskolai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom viszi haza az iskolai bántalmazómat, mit tegyek? Emiatt otthon is feszültség van közöttünk.

Figyelt kérdés

A párommal tegnapelőttig nem volt veszekedésünk, azóta feszültek is vagyunk egymás társaságában.

Többször említette már, hogy ő vitte haza délutános műszak után az egyik új munkatársát, Barbit (nevezzük így). Már az is fura volt, mert egyrészt ment oda busz, másrészt a párom helyi. A busz csak a munkaidő után egy órával indult. Természetesen Barbi felajánlotta, hogy kifizeti, de a párom meg a többi munkatárs (mert nem mindig a párom viszi haza) nyilván nem fogadta el. Emiatt volt pár nézeteltérésünk a párommal, mert később ért haza Barbi miatt. Tudtam, hogy nőről van szó, de azt nem tudtam, hogy ez a Barbi az Barbi, aki engem középiskolában számtalanszor megszégyenített, megalázott, egy mondvacsinált indokra hivatkozva kipécézte a baráti körömet és folyton beszólogatott, viccet csinált belőlünk, plusz a legjobb barátnőmet is elvette tőlem, ellenem fordította (nyilván ehhez a volt legjobb barátnőm is kellett, de értitek).

Amikor ezt megtudtam, nagyon meglepődtem, meg ő is. Ezzel a Barbival az a probléma, hogy eléggé tud játszmázni, minden hatalmi játszmázásnak ő a győztese, mert mindenből ki tudja magát dumálni, mindenből ő jön ki áldozatként, mindig más a hibás, elferdítget dolgokat, és másik arcát mutatja: mindenkinek azt és úgy, amiből hasznot tud húzni. Vasárnap ráírtam Barbira, mert már nem bírtam tovább: van busz, lehet azzal menni, nem másokat befogni és rendszert csinálni a furikázásból. Erre nem írt vissza, viszont a páromnak panaszkodott. Én azt hittem, hogy majd a páromra kígyót, békát kiabál, de épp ellenkezőleg történt (és itt lép életbe, amit a játszmázásairól írtam: kedvesen nyilatkozott rólam, hogy ő megért engem, és a páromat még jobban felbíztatta ezzel kapcsolatosan. Azóta a párommal haragban vagyunk, mert ráírtam a munkatársára, és hogy én beleszólok ebbe. A párommal kedves, rendes, mert az érdekei azt kívánják, pluszba még rájön erre az, hogy a párom rossz emberismerő.

Azóta nem volt olyan alkalom, hogy a párom vitte haza, mert eltérő műszakban dolgoznak, de kirakja instagramra, hogy nem elég, hogy egy órát kell várnia a buszra, még fél órát buszoznia kell, majd fél órát gyalogolnia.

2023. jún. 7. 10:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg hülyeség volt ráírni.

Egyfelől kiadtad magad, másfelől belenavigáltál egy olyan helyzetbe, amiben látszik, hogy vesztes pozícióban vagy.

A párodat is kellemetlen helyzetbe hoztad.

Egyszerűen meg kellett volna kérni a párodat, hogy legyen kedves és ne vigye többet haza, találjon ki valami indokot (hamar haza kell érnie, bevásárolnia kell stb., ami miatt ez nem megy). Mindenki, aki tudja, hogy “tud nyerni”, az ezt tette volna.

Te viszont indokolatlanul támadtál, rögtön abból indultál ki, hogy “el tudná nyerni tőled a párodat”, megtámadtad és célkeresztet rajzoltál a hátadra, hogy “ide kell lőni”, itt van valaki aki rettenetesen utál téged, és még a mai napig tudsz neki fájdalmat okozni.

Amúgy menj el pszichológushoz, és próbáld meg feldolgozni ezt a traumát.

2023. jún. 7. 10:42
 2/36 anonim ***** válasza:
94%

Igen, ezzel eléggé magad alatt vágtad a fát, te jössz ki belőle rosszul.

Egy ilyen helyzetben ennyit tudsz tenni, hogy megkéred a párod, hogy ne vigye máskor el ezt a nőt, mert bántott gyerekkorodban meg egyébként is zavar.

A párod meg eldönti, hogy megfogadja-e a kérésed vagy sem.

Ha nem, akkor meg elgondolkodsz, hogy ez neked elfogadható-e vagy sem.

2023. jún. 7. 10:46
 3/36 anonim ***** válasza:
44%

Ha jól értem, kérdező, te nő vagy, a párod férfi.

Nos, egyetlen kérdésem van: Félretéve az iránta való ellenszenvedet, jó csaj ez a Barbi? Olyan, akit megnéznek az utcán a férfiak?

Ha igen, akkor elég egyértelmű, hogy a párod és a többi (nyilván: férfi) munkatárs miért töri kezét-lábát, nehogy szegény Barbinak egy órát kelljen várnia a buszra, meg még fél órát buszoznia, és még fél órát gyalogolnia.

Ha egy ronda, elhízott, fogatlan öregasszony lenne, egyetlen férfikollégáját sem érdekelné, hogyan jut haza. :-)

Függetlenül attól, hogy ez a Barbi valaha hogyan viselkedett veled, egyáltalán nem kéne a párodnak a csinos kolléganőjét fuvarozgatnia. Az ilyenből lesznek a flörtök, aztán szerelem és a végén elhagy téged őérte.

Mit tegyél?

Nehéz kérdés. Mindenképpen mondd meg a párodnak, hogy neked ez nem fér bele egy párkapcsolatba. Ha más nő után teper, akkor legyen ővele. Ha téged szeret, akkor meg ne foglalkozzon azzal, hogyan jut haza a kolléganője. Nagylány már, majd megoldja. Amúgy is vannak más jelentkezők, ahogy írtad. :-)

2023. jún. 7. 10:53
 4/36 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem lassan fogadd el, hogy Barbika lesz az új barátnője.
2023. jún. 7. 10:58
 5/36 A kérdező kommentje:

Nem szép, kicsit pocakos is, de melle az van, ket nagy kanna😅

Mondtam már a páromnak, de az volt a válasz, hogy mit csináljon vele, amikor 2 óra a hazajutás neki. Meg nem élünk együtt a párommal, én is másik településen lakok, de ha nem volt okom rá, akkor sose kértem a párom, hogy fuvarozzon haza, pedig én a párja vagyok.

2023. jún. 7. 11:08
 6/36 anonim ***** válasza:
19%

Jó de téged minek furikázzon, te nem vagy Barbi. :DD

Csak viccelek. Vagy nem? Ki tudja :)

Amúgy meg nem lehet hogy azóta ő megváltozott? Középsuliban én is szívattam embereket, de már biztos nem tenném. Sőt, jóban is lennék a sráccal szerintem.

2023. jún. 7. 11:12
 7/36 anonim ***** válasza:
92%

5: "az volt a válasz, hogy mit csináljon vele, amikor 2 óra a hazajutás neki"

Dugja meg, téged meg felejtsen el!

Én kb. ezt válaszoltam volna erre a mondatra.

Mintha az ő dolga lenne ezt megoldani. Nyilván a nő annak tudatában ment erre a munkahelyre, hogy a bejárást valahogy megoldja magának. Ha őt nagyon zavarni fogja ez, akkor pl. vesz magának egy autót és azzal fog járni. De ez is az ő döntése lesz, és nem a kollégák fogják összeadni neki a rávalót. Legalábbis normális esetben.

Úgy tűnik, párodnál a nagy mellek mindent visznek. :-)

2023. jún. 7. 11:14
 8/36 anonim ***** válasza:
97%

Hát, nekem rettenetesen cseszné a csőröm, ha a párom RENDSZERESEN és INGYEN furikázná bármelyik kollégáját (tök mindegy, férfi vagy nő), miközben még arra sem lehet fogni, hogy úgyis útbaesik. Ha meg egy csini nőciről van szó, akkor pláne. Felnőtt ember, oldja meg a rendszeres hazajutását. Inkább téged kéne hazafuvaroznia, mert te vagy a párja, elvileg. A drága missp. meg keressen akkor közelebbi munkahelyet/hívjon taxit/szerezzen autót, ha ez neki nem tetszik. Hát senki nem a csicskása...

Viszont szerintem is marhaság volt ráírni. Ez egy olyan dolog, amit a párodnak kell elintézni, és nem neked, neki kellene belátnia, hogy ez így elég nonszensz. Tényleg vagy megdni akarja, vagy egy eszméletlen balek, hogy hagyja, hogy egy munkatársa ingyen csicskáztassa.

2023. jún. 7. 11:40
 9/36 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj arra, hogy a párod a jövőben hogyan viselkedik vele, mert belőle probléma még akkor is, hogyha többet nem viszi haza... Többet ne "hisztizz" csak légy résen!
2023. jún. 7. 11:41
 10/36 anonim ***** válasza:
41%
*veled (de vele is amúgy-emlegeti-e.)
2023. jún. 7. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!