Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom viszi haza az iskolai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom viszi haza az iskolai bántalmazómat, mit tegyek? Emiatt otthon is feszültség van közöttünk.

Figyelt kérdés

A párommal tegnapelőttig nem volt veszekedésünk, azóta feszültek is vagyunk egymás társaságában.

Többször említette már, hogy ő vitte haza délutános műszak után az egyik új munkatársát, Barbit (nevezzük így). Már az is fura volt, mert egyrészt ment oda busz, másrészt a párom helyi. A busz csak a munkaidő után egy órával indult. Természetesen Barbi felajánlotta, hogy kifizeti, de a párom meg a többi munkatárs (mert nem mindig a párom viszi haza) nyilván nem fogadta el. Emiatt volt pár nézeteltérésünk a párommal, mert később ért haza Barbi miatt. Tudtam, hogy nőről van szó, de azt nem tudtam, hogy ez a Barbi az Barbi, aki engem középiskolában számtalanszor megszégyenített, megalázott, egy mondvacsinált indokra hivatkozva kipécézte a baráti körömet és folyton beszólogatott, viccet csinált belőlünk, plusz a legjobb barátnőmet is elvette tőlem, ellenem fordította (nyilván ehhez a volt legjobb barátnőm is kellett, de értitek).

Amikor ezt megtudtam, nagyon meglepődtem, meg ő is. Ezzel a Barbival az a probléma, hogy eléggé tud játszmázni, minden hatalmi játszmázásnak ő a győztese, mert mindenből ki tudja magát dumálni, mindenből ő jön ki áldozatként, mindig más a hibás, elferdítget dolgokat, és másik arcát mutatja: mindenkinek azt és úgy, amiből hasznot tud húzni. Vasárnap ráírtam Barbira, mert már nem bírtam tovább: van busz, lehet azzal menni, nem másokat befogni és rendszert csinálni a furikázásból. Erre nem írt vissza, viszont a páromnak panaszkodott. Én azt hittem, hogy majd a páromra kígyót, békát kiabál, de épp ellenkezőleg történt (és itt lép életbe, amit a játszmázásairól írtam: kedvesen nyilatkozott rólam, hogy ő megért engem, és a páromat még jobban felbíztatta ezzel kapcsolatosan. Azóta a párommal haragban vagyunk, mert ráírtam a munkatársára, és hogy én beleszólok ebbe. A párommal kedves, rendes, mert az érdekei azt kívánják, pluszba még rájön erre az, hogy a párom rossz emberismerő.

Azóta nem volt olyan alkalom, hogy a párom vitte haza, mert eltérő műszakban dolgoznak, de kirakja instagramra, hogy nem elég, hogy egy órát kell várnia a buszra, még fél órát buszoznia kell, majd fél órát gyalogolnia.

2023. jún. 7. 10:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%
Olvasd el a válaszokat a hasonló kérdés alatt,amit linkeltem.
2023. jún. 7. 12:53
 22/36 anonim ***** válasza:
45%

Módjuk én lennék olyan rafinált, hogy megint írnék a Barbikának, hogy "elnézést kérjek" de nem szólnék a páromnak róla, hogy vajon a nő elmondja-e neki, hogy bocsánatot kértél. Ha nem szólna semmit a párod, akkor mondanám neki, hogy sorry történt, de nem írt vissza (ha nem írt) és meghívnád vacsira és megbeszélnéd vele, hogy értetlenül viselkedtél, rajta vezetted le a munkahelyi stresszt. Ott meglehetne nézni, hogy hogyan viselkednek egymással. Persze ha egyik se nyitott rá, se a partnered, se Barbika, akkor nyitott szemmel járnék (telózik sokat, viszi magával, nem foglalkozik veled, kimaradozik, nincs program, még mindig fújja magát) és a páromnak megmondanám, hogy te akartad a kínos szitut helyrehozni, de hogyha a nő haragszik, vagy nem érdekli, akkor megkéred őt, hogy azok után többet ne vigye haza (nem számít, hogy ingyen, vagy se).

Ha olyasmi alakul a Barbika miatt, amit írtam a zárójelben, akkor neked annyi és jobb lapátra tenni a párocskád, mert már Barbika a befutó.

2023. jún. 7. 13:14
 23/36 anonim ***** válasza:
95%
Nekem teljesen mindegy lenne,hogy ki ez a nő. Nem ferne bele,hogy a parom furikázza kenyelmi szempontokból. Ha időpontra kellene mennie pl kórházba,vagy valami,azzal nem lenne bajom. De hogy egy masik nő miatt vegyen el időt tőlünk,én ezt nem hagynám.
2023. jún. 7. 13:17
 24/36 anonim ***** válasza:
11%
Ti magatokból indultok ki? Aki haza visz, azt leszopjátok egyből? Dugtok vele?
2023. jún. 7. 14:23
 25/36 anonim ***** válasza:
81%

#24:

Nem, de egy férfi megint más. Nem biztos, hogy Barbika visszonozná az érzéseit (kémia), de nem ő van párkapcsolatban, hanem a kérdező párja, akinek az égvilágon semmi köze nincs hozzá azon kívül, hogy kollégák. Jó, ha egyszer hazavitte és nem kért érte semmit, de TÖBBSZÖR megtörtént esetről van szó!

Ne már, hogy egy ember mást furikáztasson pénzt nem kérve és mégcsak útba se esik, ráadásul busz, metró stb. létezik,pluszban már több kolléga is hazaszállította.

Most azok között is biztos van, aki elintézte Barbikát és idő kérdése mikor fogja a szóban forgó férfi is (HA már nincs túl rajta!). Ne légy már álszent, nem illik hozzád. :D

2023. jún. 7. 14:53
 26/36 anonim ***** válasza:
34%
Én azért azt el tudom képzelni, hogy egy munkatársat hazavisz valaki jófejségből akkor is, ha nő. Szóval szerintem nem eszik ilyen forrón a kását.
2023. jún. 7. 15:04
 27/36 anonim ***** válasza:
97%

"Többször említette már, hogy ő vitte haza délutános műszak után az egyik új munkatársát, Barbit (nevezzük így). Már az is fura volt, mert egyrészt ment oda busz, másrészt a párom helyi. A busz csak a munkaidő után egy órával indult. Természetesen Barbi felajánlotta, hogy kifizeti, de a párom meg a többi munkatárs (mert nem mindig a párom viszi haza) nyilván nem fogadta el. Emiatt volt pár nézeteltérésünk a párommal, mert később ért haza Barbi miatt."

Figyelembe se vette a kérdező kérését és most, hogy összekaptak azt hozza fel ellenérvként, hogy:

"Azóta a párommal haragban vagyunk, mert ráírtam a munkatársára, és hogy én beleszólok ebbe."

Miért ne avatkozna bele, amikor már megkérte több alkalommal, hogy ne vigye többször haza?

Minden joga megvan hozzá, hogyha egyszer süket fülekre talált, tisztára úgy jön le, hogy most mivel feltűnt a láthatáron Barbika azóta a kérdezőre és a kapcsolatára egyáltalán nincs tekintettel.

Ha kérdező van egy kis eszed, akkor átadod ezüst tálcán Barbikának a pasid, mert már beférkőzött úgyis, vagy leszel olyan rafinált és azt csinálod, amit javasoltam a 22-es kommentben, még akkor lehet, hogy észhez tér a drágád, fele-fele arány igazából.

Te döntésed.

2023. jún. 7. 15:05
 28/36 anonim ***** válasza:
96%

Én elmondanám a páromnak, hogy milyen volt a viszonyunk a suliban és emiatt nem kedvelem. Nem kell, hogy ő is utálja, de azért ne bratyizzon már vele. Amennyiben ő ezt nem értené meg, úgy ez a férfi nem volna az enyém. Kollégákként nem várnám el az ellenségeskedést, de ne barátkozzon vele.

Ráadásul Barbi tudta, hogy hol van ez a cég, oldja már meg a saját bejárását!

2023. jún. 7. 15:12
 29/36 anonim ***** válasza:
81%

Már tudja, hogy ki ő:

"Amikor ezt megtudtam, nagyon meglepődtem, meg ő is."

És mégis azt vágta oda neki, hogy:

"ráírtam a munkatársára, és hogy én beleszólok ebbe."

Miről beszélünk? Barbikát el akarja intézni. Szerintettek hogyan létezik az, hogy a munkatársak felváltva viszik haza egy fitying nélkül? Ne legyetek már naívak.

2023. jún. 7. 15:17
 30/36 anonim ***** válasza:
97%

24-es, nem, eszemben nem lenne, de nem is lenne bőr a képemen ÁLLANDÓAN INGYEN furikáztatni magam. Leszakadna a bőr a pofámról, hogy mások nekem csicskáznak. Főleg, ha olyanok cipelnék a fenekemet, akik nem is abban a városban laknak, amiben én. Egyszer-egyszer, ha valamiért nagyon sietnem kell valami miatt, akkor oké, de amúgy nem. Vagy ha arrafelé lakik, akkor jó, vigyen el valameddig, de akkor a benzin egy részét fizetni akarom.

És nem is furikázgatnék senkit állandó jelleggel, aki nem lakik pont azon az útvonalon, amin én (max 1-2 utca kerülő) ÉS nem fizet bele a benzinbe. Ott a családom, ott az állataim, ott az otthonom, a hobbim, amivel tölthetem az időmet, nem fogok egy felnőtt, egészséges embernek jótékonykodni belőle csak azért, mert messze lakik és nincs autója. És ha már rendszeresen jófejkedem és elviszem, akkor elfogadom/elkérem arra a szakaszra a pénzt, hogy kvittek legyünk. (Mondom, nem egy-egy alkalomról beszélek, hanem rendszerességről). Különben egy hülye palimadár leszek, akit nonstop ki lehet használni. Nyilván, ha cserébe ő nekem segít másban, az más, mert az is barter... de így?

Meg milyen már az, hogy furikázgatjuk másik városba a kolléganőt, míg a saját barátnőnket csak akkor, ha nagyritkán megkér? Nem neki kellene kedvezni elsősorban, nem őt kéne kényeztetni, nem vele kéne megpróbálni eltölteni a furikázással elcseszett időt? Meg nyilván mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, de abból, amit Barbikára rákölt így (azért el vannak szállva a benzinárak rendesen), akár a saját barátnőjének is vehetne pár szál virágot/tábla csokit/bármit...

Ha meg ne adj isten, tényleg nem akar tőle semmit, hanem tényleg egy ekkora elcseszett palimadár, én akkor sem akarnék ilyen férfitől semmit. Ismerek egy ilyen marhát, aki a legutolsó rohadt sgfejnek is segít, és ugrik a saját családjának a rovására, mert az ilyenek miatt sosem ér rájuk normálisan, és viszi a családi kasszából is a pénzt...

2023. jún. 7. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!