Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Hamarosan osztálytalálkozóm van, ahol megint mindenki a páromra meg úgy általában a párkapcsolataimra lenne kíváncsi. Viszont én meleg vagyok, ez nálunk eléggé tabu téma, nem tudják szólam, és nem is szeretnék róla beszélni az egész osztály előtt. Ugyanakkor szeretnék jelen lenni, hogy lássam kivel mi van, hogy érzi magát, tényleg csak erről az egyről nem szeretnék illetve nem tudok beszélni. Hogyan tudnék ebből a lehető legkönnyebben kijönni?2022. jún. 19. 23:06
2/6 anonim válasza:
1.nél a pont, nem is tudom, hogy ezen miért kell gondolkozni.
A boltba kenyeret venni azért tudsz egyedül?
3/6 A kérdező kommentje:
#2: Igen, csak ismerem őket és tudom, hogy akkor meg azért fognak szekálni. De még mindig ez a kisebb rossz ez igaz.
2022. jún. 20. 08:56
4/6 anonim válasza:
3. De már nem is jártok egy osztályba. Kit érdekel, hogy mit szólnak mások? Ha szekálnak szólj vissza vagy el se menj.
5/6 anonim válasza:
Arra a kérédsükre, hogy miért is vagy egyedül, azt válaszold, hogyb még nem találtál rá az igazira, illetve az igazi még nem talált rád.
Bármit mondanak ezek után, válaszold azt, hogy ez az ő véleményük.
Ne építs rá.
6/6 anonim válasza:
férfi vagy?
munkahelyen, egyéb közösségekben sem beszélsz a meleg státuszodról?
jelenleg kik tudnak arról, h. meleg vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!