Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mekkora korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora korkülönbség fér bele?

Figyelt kérdés
Nincs apa fétisem se semmi, sosem jött még be eddig olyan pasi aki nem korombeli. Viszont most nagyon elcsavarta a fejem egy nálam 16 évvel idősebb férfi. Én 22 vagyok, ő 38. Nem néz ki egyáltalán annyinak, ne egy lebukkant öregedő férfit képzeljetek el😃 és ezzel nem csak én akarom magam nyugtatni, tényleg így van. Nincs családja, nem elvált se semmi. Művelt, tanult, tehetős ember (nem a pénzére hajtok, nem is tudtam róla ezeket mikor már kiváltotta belőlem a szimpátiát). Szerintetek gáz ez a korkülönbség? Igazából engem nem mások véleménye fog visszatartani, csak kíváncsi vagyok hogy külső szemmel kinek mi a véleménye.
2023. jún. 5. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Ez a korkülönbség maximum dugásra jó. Tartós kapcsolatnál kiütköznek az eltérő életszakaszból adódó különbségek.
2023. jún. 6. 07:24
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
12. Mindig! Kivételek nincsenek. Ez olyan fizikai törvény, mint Newton törvényei a gravitációról. LOL.
2023. jún. 6. 07:58
 13/14 gago77 ***** válasza:
0%
Túl nagy korkülönbség szerintem, de minden relatív. Ha pl sportos alkatú, fiatalos a férfi és (nagyon fontos!) olyan is tud maradni, akkor simán jó. De ha mondjuk 10 évig együtt vagytok már akkor is jó lehet. Addig simán lehet gyerek, az pedig örök köteléket jelenthet még akkor is ha később szétmentek.
2023. jún. 6. 09:07
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
30 éves férfi mellé is sok lehet egy 38 éves nő , nem ám még 22 éves nagy gyereknek..
2023. jún. 6. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!