Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök rejtély. Miért van az, hogy a pasik nagy része fontosabbnak tartja, hogy a barátaival legyen mint a szerelmével?
Figyelt kérdés
Sikerült ezt már valakinek megfejteni?:)2010. okt. 11. 17:25
22/26 anonim válasza:
Csajom dolgot csak azért írtam így, mert te is így írtad, hogy ki beszélem a csajom. Amúgy barátnő szokott lenni általában. Az, hogy ne értékelem nem igaz, csak vannak nekem is dolgaim, amin nem vagyok hajlandó változtatni.Attól még lehet valaki értékes számomra.
24/26 anonim válasza:
Ez hülyeség. Van 1 haverom 9 éve ismerem (ő 16F), és van egy barátnőm (15L) 9 hónapja vagyunk együtt. Ha választani kéne a kettő közül, a havert választanám. Hogy miért? Mert 9 év alatt soha nem baszott át, mindig segített, bármikor számíthattam rá, képtelen megcsalni. Nem hiszem, h a mostani barátnőm 9 éven át nem fog megcsalni, elhagyni, átbaszni, félrelépni, mindig számíthatok rá, és bármikor segít ha tud. Na ennyit erről. 16F
25/26 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy bármi baj is lenne abból ha a pár egyik tagja a barátaival/barátnőivel akar lenni:
1: Nem muszáj mindig együtt lenni.
2:Szüksége van az embernek a barátaira,a barátaival együtt megélt élményekre.
3: Ha egy egészséges egyensúly van az ember párja és a barátai közt akkor semmi baj...csak meg kell beszélni a dolgokat!;)
26/26 anonim válasza:
Elég baj h így gondolkoztok fiúk. Előre leírjátok a párotokat. H ő meg fog csalni, át fog baszni...stb. A haverral is ugyan úgy előfordulhat ilyen. Attól h 9 éve ismered. Én már láttam rá példát. Expasim egyből ugrott haverjához, mert hívta engem meg ott hagyott egyedül a lakásban, betegen. Amikor nagy szüksége lett volna a haverra és hívta, az azt mondta neki: Bocsi de a nőmmel vagyok. Szval erről ennyit. Nem kell előre leírni a nőket. Nem biztos h megcsal v bármilyen módon megbánt. Ugyan annyi az esélye mint egy havernál. Másrészről ha csak ritkán találkozhattok a párotokkal és akkor is inkább a haverokat választjátok, a csaj 1 idő után rá fog unni. És akkor már nagy a valószínűsége, h megcsal, átbasz, elhagy...stb. Szval jól gondoljátok át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!