Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök rejtély. Miért van az, hogy a pasik nagy része fontosabbnak tartja, hogy a barátaival legyen mint a szerelmével?
Figyelt kérdés
Sikerült ezt már valakinek megfejteni?:)2010. okt. 11. 17:25
1/26 Moszuke válasza:
mert a barát nem basz át, nem hagy el, egy életre meg marad olyannak amilyen.
a nő átbasz, megcsal, elhagy, megöregszik
2/26 anonim válasza:
"
mert a barát nem basz át, nem hagy el, egy életre meg marad olyannak amilyen. "
nah , ez sem igaz.
4/26 anonim válasza:
Az én páromnak nem fontosabb,mivel neki csak 1 van és nem olyan a barátságuk,hogy egymás nyakán lógnak.Mindenkinek más az értékrendje,nincs ebben semmi rejtély. Van,amikor a nők is ilyenek.
5/26 anonim válasza:
Mit értesz ezen pontosan kérdező?
6/26 anonim válasza:
Nekem szerencsém van. Ugyan úgy törődik a haverjaival és velem is. Am hülyeség amit az első mondott. Egy haver is ugyan úgy átbaszhat, elhagyhat mint a barátnő. ÉS ŐK IS ÖREGEDNEK.
7/26 anonim válasza:
mert a csajjal nem lehet inni, szívni, linkeskedni, és elmélkedni hogy milyen szar az élet, különben kiábrándul.
ha lehetne, megoldódna. :)
8/26 Moszuke válasza:
mert a barát nem basz át, nem hagy el, egy életre meg marad olyannak amilyen. "
""nah , ez sem igaz.""
szarul választasz barátot.
9/26 anonim válasza:
Én szoktam inni a párommal ha felmegyünk valamerre.
10/26 anonim válasza:
"szarul választasz barátot."
érdekes, egyik haverommal kb 8 éve ismerjük egymást, és ma már kb szóba sem állunk egymással ,szóval ne mondd hogy nem változnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!