Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök rejtély. Miért van az, hogy a pasik nagy része
fontosabbnak tartja, hogy a barátaival legyen mint a
szerelmével?
11/26 A kérdező kommentje:
De a baráttól nem kapsz szerelmet, nem elégit ki,nem vele fekszel le aludni éjjel,nem mellette kelsz fel reggel..stb
Persze,kellenek barátok...de attól nem kéne elhanyagolni a szerelmet..legalább is én így gondolom...:S
mert azoknak nem kell mondani, hogy "szeretlek" :)
2010. okt. 11. 17:37
A nőnek sem KELL mondani. Ha akarod mondod.
2010. okt. 11. 17:39
14/26 A kérdező kommentje:
Igazából én tegnap húztam fel magam ezen,mert megbeszéltük,hogy együtt töltjük az estét...és ő inkább a barátait választotta helyettem...Kicsit felbosszantott..
:S
Ez általában a lányoknál annyit jelent, hogy ha nekik nincs kedvük enni akkor a párjuk se menjen. Ezt tudom, mert elég sokat tapasztalom a társaságomban. Mi a lányokat is szoktuk vinni közénk, mert minden szombat este összeülünk a barátokkal egy két sörre dumálni. És mikor valamelyik lánynak nincs kedve menni akkor már jön az, hogy mert a barátaid fontosabbak mint én. De vagyunk akkor bunkók, hogy ilyenkor akkor is elmegyünk.
2010. okt. 11. 17:44
Tipikus átlag férfiak és a haverjaik...szombaton kidumálni a hetet, plusz a csajodat is akár egy sör mellett. -_-
Még jó, hogy az én párom nem ilyen...
2010. okt. 11. 17:53
17/26 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar,ha elmegy..sőt...szinte az egész hete szabad..általában 2-3 napot szoktunk együtt lenni..a múlt héten találkoztunk 1 napot,megbeszéltük a vasárnapot,erre ír egy üzit,hogy nem jön,mert a haverjai...stb...Amúgy nem lenne bajom ezzel...oda megy ahova akar...nem vagyok féltékeny típus sem...Csak ez zavart be most..:S Lehet én vagyok a hülye...?:D
Nem vagy egyáltalán hülye, csak a párod volt bunkó veled. :D
2010. okt. 11. 18:13
17:53-as A csajom is ott lehet, nem zavar ha ott van, csak annyi, hogy azt az egy napot nem adjuk. Hozzá teszem azt is, és most az én nevemben beszélek megmondom a kapcsolat elején mindig, hogy ez így van és ezen nem változtatok. És azért nem mert mind dolgozunk már, és nem olyan munkát amit 8 óra után leteszünk és onnantól kezdve nincs vele gondunk. Így csak hétvégén tudunk barátok találkozni. 26F
2010. okt. 11. 18:22
18:22-es:
ha a kapcsolatod elején mindig megmondod, akkor gondolom már több kapcsolatod lehetett, amiben lehetséges, hogy nem értékeled, vagy számodra nem egy értékes kapcsolat, hiszen neked csajod van és nem barátnőd vagy párod.
2010. okt. 11. 18:30
Kapcsolódó kérdések: