Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha emiatt már teljesen kiábrándultam a férfiakból?

Figyelt kérdés

Tehát azt látom, hogy egy férfinak majdnem mindegy, csak lyuk legyen, ha egy lány nem jön neki össze, már próbálkozik is be egy másiknál, vagy akár egyszerre egyidejűleg próbálkoznak több lánynál is. Nekem ez nőként rettentő kiábrándító, mivel ha én igazán akarok, vagy szeretek valakit, akkor számomra csak ő létezik. Nem fűzögetek egyszerre több férfit, csak arra az egyre koncentrálok, aki tényleg érdekel. De a férfiaknál valahogy azt látom, hogy nekik mindegy, nincs egy konkrét nő, akiért tesznek is és igazán kell nekik, hanem azzal jönnek össze, aki épp szóba áll velük. Én nem csak egy pótlék akarok lenni, olyat szeretnék, aki valóban engem akar.

Vegyünk 2 példát az elmúlt hónapokból. Egy férfival nagyon jóban voltunk, állította, hogy többet érez irántam, de saját maga bevallotta egyszer, hogy igen, sok csinos lány vagy, de azért udvarol nekem, mert én szóba állok vele (wft???). Mikor fel szerettem volna hívni a figyelmét arra, hogy ez degradáló, meg sem értette.🤦‍♀️ Addig, míg ezt nem mondta, megfordult a fejemben, hogy lehetne valami, de így maradtunk szimplán jóban. Egyik nap pedig látom, hogy rányomult egy kolléganőre is, persze közben nekem is udvarol tovább.

A másik srácról, akivel ismerkedtem korábban szintén kiderült azóta, hogy az összes fiatal kolléganőnél bepróbálkozik.🤷‍♀️

Folytathatnám a sort…

Sajnos ez a tapasztalatom a férfiakról és emiatt teljesen kiábrándultam belük. Vágynék én is egy társa, de nekem ilyen ösztönlényekből elegem van.

Én látok valamit rosszul? Velem van a gond?

30/n

2023. máj. 19. 10:19
 61/114 anonim ***** válasza:
80%

59

Fontos nekem a szex, kezdeményeztem már férfiaknál, nem vagyok unalmas, millió témáról szeretek beszélgetni, vannak hobbijaim. Nem érdemeltem ki, hogy bárki is egy darab sz.arként bánjon velem. De amúgy azt az sem érdemli ki, aki nem jó beszélgetőpartner és nincs hobbija.

2023. máj. 19. 12:24
 62/114 anonim ***** válasza:
17%

Az a baj, hogy a nok szerint a ferfiak erkolcstelen osztonlenyek, a ferfiak szerint meg a nok, mert a sittes, drogos, semmirekello fasziktol csuszik le a bugyi, mert annyira alpha pasik :)

Vagyis nincs objektiv univerzalis igazsag, minden nezopont kerdese.

38F incel

2023. máj. 19. 12:30
 63/114 anonim ***** válasza:
96%

63

Én nem mondtam, hogy a férfiak erkölcstelenebbek, csak azt, hogy veszélyesebbek mások testi épségére és szemérmére.

Az én bugyim meg soha a büdös életben nem csúszott le semmirekellő, drogos sittesektől, köszi.

2023. máj. 19. 12:32
 64/114 anonim ***** válasza:
38%

63

Elképzelhető, hogy mindkét álláspont a végtelenül ostoba és selejtes emberek sajátja... A többi meg boldogan éli az életét.

2023. máj. 19. 12:32
 65/114 A kérdező kommentje:
57# te meg tanulj meg helyesen írni, mielőtt osztani kezded az észt. Így nem hiteles.;)
2023. máj. 19. 12:45
 66/114 A kérdező kommentje:
69-60# az értelmi képességeitekről nem csak a válaszaitok, hanem azok hasznossága is bőven árulkodik. Félelmetes, hogy egyesek mennyire sötétek.
2023. máj. 19. 12:47
 67/114 A kérdező kommentje:
65# úgy érted, boldog tudatlanságban…:)
2023. máj. 19. 12:48
 68/114 A kérdező kommentje:
61# vagy inkább a női nem szégyeneként…:)
2023. máj. 19. 12:49
 69/114 anonim ***** válasza:
39%

67. Hü ha lepontoztak, mindjárt megyek sírni. Meg gondolom 62# is megy sírni, mert az ő értelmes válaszát is lepontozták. Van egy rossz hírem, kutyát nem érdekli a pontozás.

62# Azért azt te is belátod, hogy sok nő nem ilyen. Nyilván bántást senki nem érdemel ilyesmi miatt.

Csak azt is be kéne látni, hogy aki a sült galambot várja, legyen az nő vagy férfi, és azért szid másokat, mert azok meg tesznek érte. Mint pl a kérdező, azok butaságot beszélnek.

Ugyan mi jogon szid bárkit mert ismerkedik? Sz@r neked kérdező, akkor másnak is legyen az?

Ismerkedni kell, másképp nem ismered meg a másikat.

Miért fáj ez ennyire? Csak nem irigy vagy?

2023. máj. 19. 13:07
 70/114 anonim ***** válasza:
21%

68

Te meg besavanyodott vénkisasszonyként, aki köpköd a csúnya gonosz férfiakra.

2023. máj. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!