Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy időre kiábrándultam a férfiakból, más is van így, szingli csajok?
Azt veszem észre,a környezetemben,hogy szinte az összes pasi csak szexet akar,gusztustalanul viselkednek.
Tisztelet a kiv. nek,bár én eddig nem sokat láttam....
Pl itt is olvasgattam férfiak által kiírt kérdéseket,hogy így megcsalták a bnőiket,meg úgy,büszkék rá.... meg arra izgulnak,hogy lespriccelik egy lány arcát,megetetik vele a....de nem is akarom folytatni ezeket a gyomorforgató dolgokat.
Tiszteletlenül,kutya módjára beszélnek a nőkkel/nőkről....
Lehet könnyebb lenne az életem,ha leszbi lennék,viszont sajnos sosem tudnék kívánni egy nőt.
Tudom siránkozásnak hangzik amiket leírok,de ha a pasik siránkozhatnak napi 100("csúnya pasi miért nem talál nőt?" "miért nem találok rendes lányt?") kérdésben,akkor kit érdekel.....
Helló! Hééé! Itt vagyok, látsz, figyelsz? Na, akkor elmondanám, hogy nem vagyok olyan, mint amit a kérdésben írtál. Mégis, hány barátnőm volt szerinted 22 év alatt? Egy sem, mert mind megijedt attól, hogy kedvesen közeledtem.
Köszi, felhívás vége!
ma 23:18
"Tisztelet a kiv. nek"
Igen, minden pasi ilyen vagy legalábbis hasonlóan ahogy leírtad.
Koncentrálj inkább csak magadra, pl. jövődre!
hasonló cipőben járok mint te!
én még attól tudok kiakadni,mikor megpróbálják mostanság megmagyarázni nekem a pasik,hogy csináljuk már az anált,mert annyira fogom élvezni!
Hát ba+
dugj fel magadnak valamit akkor!
Pont múlt héten történt velem:
Megyek a boltba,mögöttem 2 csávó,olyan 30 év körüliek!
Nagyon néztek,erre látványosan balra,jobbra fordulok,mondom mi olyan érdekes,majd röhögni kezdenek!
Na ideges lettem,megkérdeztem,"ne haragudjanak már,de mi olyan vicces?"
Erre hallom hogy halkan odasúgja az egyik a másiknak,hogy "melyik felét vállalnád be,alsó,vagy felső?"
Mi meg csak összenéztünk az eladónővel,hogy lehet valaki ennyire proli....
Fúúú olyan ideges lettem,hogy remegve ültem a volán mögé....na akkor én is kiábrándultam egy időre!
Kedveseim, ti vagytok oda a rosszfiúkért.. hát viseljétek a mellékhatásait.
Aki meg valóban, szívből szeretne, becsülne benneteket azt meg kikosarazzátok.
én meg a nőkből! semmivel sem vagytok jobbak és szeretetreméltóbbak mint a férfiak...
26F
" én meg a nőkből! semmivel sem vagytok jobbak és szeretetreméltóbbak mint a férfiak."
Ez olyan ostoba mondat volt, hogy az előtted szóló "rosszfiús" béna közhelye már nem is bántotta annyira a szemem, mint ahogy alaphelyzetben tenné. :D
Minek szólsz az egész női nemhez? Hát bocs, de én nem vagyok egy lapon említhető sem a pipiáner szánalmas kis r_ohadék férfiakkal, sem pedig az otromba, számító r_ibanc nőkkel sem. Nem a neme fogja eldönteni, hogy valaki méltó-e a szeretetre, hanem a tettei.
Siralmas már ez a "nemek harca", ami itt megy minden egyes nap. És ez a kérdezőnek is szól úgy btw!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!