Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy időre kiábrándultam a férfiakból, más is van így, szingli csajok?
Azt veszem észre,a környezetemben,hogy szinte az összes pasi csak szexet akar,gusztustalanul viselkednek.
Tisztelet a kiv. nek,bár én eddig nem sokat láttam....
Pl itt is olvasgattam férfiak által kiírt kérdéseket,hogy így megcsalták a bnőiket,meg úgy,büszkék rá.... meg arra izgulnak,hogy lespriccelik egy lány arcát,megetetik vele a....de nem is akarom folytatni ezeket a gyomorforgató dolgokat.
Tiszteletlenül,kutya módjára beszélnek a nőkkel/nőkről....
Lehet könnyebb lenne az életem,ha leszbi lennék,viszont sajnos sosem tudnék kívánni egy nőt.
Tudom siránkozásnak hangzik amiket leírok,de ha a pasik siránkozhatnak napi 100("csúnya pasi miért nem talál nőt?" "miért nem találok rendes lányt?") kérdésben,akkor kit érdekel.....
Ez a szokásos a 'kereslet nem találkozik a kínálattal' probléma. :D
Vannak ilyen férfiak is akik nem ilyenek... írhatnám, hogy én milyen rendes vagyok stb. de valószínű úgysem tudom soha bebizonyítani, tehát csak a vak szerencsén múlik, hogy mikor találsz egy ilyet ;)
Első válaszolónak: legyen egy picivel több önbizalmad és merj kezdeményezni:) Fel a fejjel, mindennek eljön az ideje.
Kedves kérdező...normális, hogy kiakadtál, de ilyen a világ. Vannak azért rendes pasik is, csak azok picivel visszahúzódottabbak, és nem nagyon mernek kezdeményezni, mert a legtöbb rendes pasit valami ribizliii megszívatta sajnos...
10es, te is ostoba vagy!
Szal´ kár volt lepontoznod az előző kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!