Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha emiatt már teljesen kiábrándultam a férfiakból?

Figyelt kérdés

Tehát azt látom, hogy egy férfinak majdnem mindegy, csak lyuk legyen, ha egy lány nem jön neki össze, már próbálkozik is be egy másiknál, vagy akár egyszerre egyidejűleg próbálkoznak több lánynál is. Nekem ez nőként rettentő kiábrándító, mivel ha én igazán akarok, vagy szeretek valakit, akkor számomra csak ő létezik. Nem fűzögetek egyszerre több férfit, csak arra az egyre koncentrálok, aki tényleg érdekel. De a férfiaknál valahogy azt látom, hogy nekik mindegy, nincs egy konkrét nő, akiért tesznek is és igazán kell nekik, hanem azzal jönnek össze, aki épp szóba áll velük. Én nem csak egy pótlék akarok lenni, olyat szeretnék, aki valóban engem akar.

Vegyünk 2 példát az elmúlt hónapokból. Egy férfival nagyon jóban voltunk, állította, hogy többet érez irántam, de saját maga bevallotta egyszer, hogy igen, sok csinos lány vagy, de azért udvarol nekem, mert én szóba állok vele (wft???). Mikor fel szerettem volna hívni a figyelmét arra, hogy ez degradáló, meg sem értette.🤦‍♀️ Addig, míg ezt nem mondta, megfordult a fejemben, hogy lehetne valami, de így maradtunk szimplán jóban. Egyik nap pedig látom, hogy rányomult egy kolléganőre is, persze közben nekem is udvarol tovább.

A másik srácról, akivel ismerkedtem korábban szintén kiderült azóta, hogy az összes fiatal kolléganőnél bepróbálkozik.🤷‍♀️

Folytathatnám a sort…

Sajnos ez a tapasztalatom a férfiakról és emiatt teljesen kiábrándultam belük. Vágynék én is egy társa, de nekem ilyen ösztönlényekből elegem van.

Én látok valamit rosszul? Velem van a gond?

30/n

2023. máj. 19. 10:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 anonim ***** válasza:
33%

Akik ennyire negatív véleménnyel vannak a férfiakról, és mindet egy kalap alá veszik, azok maradjanak egyedül.

Nem kötelező, hogy legyen minden nőnek pasija.

Vegyetek egy kutyát macskát, vagy legyetek leszbik.

Nem kötelező a férfi.

2023. máj. 19. 11:36
 52/114 anonim ***** válasza:
35%
Nem minden férfi ilyen szerencsére. Viszont sajnos ami neked rossz hír, hogy az értelmesebb, magasabb EQ-val rendelkező, házasságra alkalmas férfiakat nagyon korán elkapkodják, mi is 22 éves korunk óta együtt vagyunk a férjemmel. 30 felett már tényleg csak a férgese maradt, nagyon nagy szerencse kell, hogy találj egy kincset. 31/N
2023. máj. 19. 11:48
 53/114 anonim ***** válasza:
64%

Azt én valamilyen szinten megértem, ha a férfiak több nővel ismerkednek egyszerre. Ez azért van, mert még mindig ők a kezdeményező felek, és ha valakinél kezdeményeznek, akkor közel sem biztos, hogy össze is jön. Nem kezdeményezhetnek folyton annál, akit már ismernek és érzéseik is vannak, elég, ha valamiért tetszik nekik.

Ha nálam bepróbálkozott valaki, akit én "barátzónáztam", akkor kifejezetten örültem, ha azt láttam, hogy más lánynál próbálkozik utána, netán alakul is valami, nekem kínos volt, ha valaki viszonzatlanul epekedett utánam, nem voltam sose önző, hogy jól essen a rajongásuk.

Csak ugye ott van, hogy ha mással ismerkedik, akkor remélem, közben nem vágyakozik utánam, mert ha igen, akkor a lányt sajnálom nagyon, mert az ő szemszögéből úgy néz ki, hogy ő csak egy B terv a pasinak, rendesen meg van bántva.

Az a visszautasított pasi felelőssége, hogy mennyire voltak mély érzései, mennyire érintette mélyen a visszautasítás, és, hogy lelkileg éppen alkalmas-e arra, hogy tisztességes keretek között ismerkedjen mással.

A férfiakból én nem emiatt ábrándultam ki.

Inkább amiatt, hogy majdhogynem csak ők követnek el "szerelemféltésből" gyilkosságot, gyakorlatilag szinte CSAKIS ők követnek el pedofil bűncselekményeket. A nők által elkövetett pedofil bűncselekmény általában úgy néz ki, hogy a fiatal, sok esetben szexi tanárnéni dugatja meg magát kis 14-15 évesekkel, a férfiak által elkövetett meg úgy, hogy fejletlen gyerekeket, akár a saját gyereküket teszik egy életre tönkre. Hány olyan nőről hallottatok, aki a kisfia kukiját fogdosta szexuális céllal, erőszakosan? A molesztálások nagy része családon belül történik és férfi az elkövető.

A másik az az, hogy majdnem minden nőt ért élete során valamilyen féle zaklatás, bántalmazás. Még azokat is, akiknek jó az élete, jó közegbe születtek, soha nem erőszakolták meg, nem verték meg. Pl. anyukámat kevés atrocitás érte, sose volt bántalmazó kapcsolatban, de mégis fel tud mutatni ő is egy olyan esetet, hogy a liftbe beszállt mellé egy pasas, elővette, és elkezdte verni, aztán a hotel folyosón is követte. Tényleg majdnem minden egyes nő fel tud mutatni ilyesmit. Én többet is. Pl. 15 évesek voltunk, amikor barátnőmmel ültünk egy parkban, és egy öregember verte ránk egy fa tövénél. Vagy engem még az első párom meg is erőszakolt, csak akkor még nem volt érzékenyítés, metoo és társai, és először fel sem fogtam, hogy az is nemi erőszak, amit ő csinált, mivel nem harcoltam, nem sikítoztam, nem támadott meg.

Az is nyugtalanító, hogy ameddig nem volt társadalmi szinten nevelés, és nem volt egyenlően büntetve mindenki, addig mindennapos volt szinte az, hogy nőket erőszakolnak. Természetes dolog volt, hogy a nőt a saját apja, bátyja, férje védi meg a nemi erőszaktól, miközben más nőt meg lehet, hogy pont ellenük védi az ő bátyja, apja, férje.

És még ma is ez zajlik bizonyos kultúrákban.

Hisztiznek a nyugati férfiak, hogy a feministák mekkora beteg görények, hogy jajjjj, minden férfiban potenciális erőszaktevőt látnak... Na, vajon miért van így?

A harmadik dolog az az, hogy "kanosság" címszó alatt miket tudnak művelni, meddig tudnak lealacsonyodni. Pl. vannak a női streamerek, akik abból már egy ház árát megkeresték, hogy bikiniben pancsolnak egy nagy kádban, vagy épp nyalogatják a mikrofont (!), és azt közvetítik. Ingyen lehet nézni, de a sok lúzer így is önként fizet nekik. És közben képesek olyan szintre lemenni agyilag, hogy a nyomorult egójukkal még reménykednek is, hogy egyszer pont velük fog találkozni a csaj, mert majd biztos felfigyel az adományukra. Vagy képesek azért fizetni, hogy a csaj filctollal felírja a testére az ő nevüket.

Vagy akár drága pénzért egy üvegcsében egy kicsit a fürdővízből, amiben a csaj a sz.aros seggét áztatta.

Most biztos vicces sokaknak ez, ahogy leírom, én is röhögök rajta.

De ha belegondolok, akkor nem olyan vicces. Hogy ők azok, akik fizikailag jóval erősebbek nálam, gyakorlatilag ezer szituáció van, ahol csupán a jóindulatukon múlik az én testi-lelki biztonságom.

Nem jó érzés, hogy egy rakat olyan embernek van fizikai erő terén hatalma felettem, aki a "kanosság" címén ilyen szinten beszámíthatatlan + majdnem az összes szexuális bűnöző, sorozatgyilkos férfiak kerül ki.

A negyedik dolog a kettős mérce, ami még a mai világban is tart. Hogy egy nőt meg lehet szégyeníteni azzal, hogy "ribizli", ezt meg azt leszopott, ilyen, meg olyan igénytelen, alkalmatlan kapcsolatra, stb. És én magam is tapasztaltam, hogy ha sérül az egó, akkor nagyon is sok férfi képes arra, hogy kihasználja ezt a társadalmi jelenséget, mert gyorsan és könnyen lejárathatja, megtaposhatja a nőt.

Velem is megcsinálták. Terjedtek rólam mindenféle koszos WC-ben szopós, dugós sztorik, miközben szűz voltam, és csóknál tovább nem jutottam senkivel. Az exem terjesztette, hogy megcsaltam, ő tudja, lebuktam, csak tagadom. Meg azt, hogy viszketős nemi bajt szedett össze tőlem.

A másik exem olyat terjesztett, hogy soha nem volt együtt velem, ő csak párszor megdugott, előre szólt, hogy csak dugás lesz, és én mégis elvetemülten zaklattam, üldöztem a szerelmemmel, aztán még több szexért könyörögtem.

És ilyenkor kihasználják a helyzetet, és még meg is magyarázzák, hogy mennyivel esélyesebb, hogy a "ribi" érzi, hogy beég, most persze bánja, ezért tagad mindent.

Barátnőimmel is történt ilyen.

Vagy hallottam egyetem alatt is olyat, hogy egy lány elvileg leszopott egymás után 3 pasit, hogy engedjék be cserébe valami buliba, nem volt semmi egyéb részlet, csak azt mondták neki, hogy akkor engedik be, ha mind3-at ott helyben leszopja, és ő belement. Egy büdös szót sem hiszek el ebből, pedig csak látásból ismertem a csajt.

Oda jutott a dolog, hogy bármilyen történetet hallok férfi szájából, hogy a nő ilyen-olyan koszos, igénytelen, erkölcstelen ribi, akkor alapvetően egy büdös mukkot sem hiszek el belőle első körben, és ezen csak a csaj tud nálam változtatni. Pl. ha én magam látom, hogy tényleg olyan, vagy ha ő maga vall be dolgokat.

De ha egy pasival ismerkedtem volna pl., és írt volna nekem egy nő, hogy őt megverte/akárhogy bántotta, akkor a pasit simán hagytam volna a francba.

Én is tudok kettős mércét. :)

Nekem van párkapcsolatom. Megbízom a páromban, tiszta szívemből szeretem őt. Én írtam azt is, hogy csak férfikollégáim vannak. Nincs sok, de őket is tisztelem, egyáltalán nem ilyen hozzáállásúak, pedig az egyikük kifejezetten kritikus a 3. hullámos feminizmussal szemben. Van egy bátyám is, aki még annak ellenére sem ilyen, hogy sikertelen a nőkkel való ismerkedésben.

A férfiaknak a 20, max 30 %-a normális kb., és nekik köszönhető az, hogy nem bánok alapvetően ellenségesen egyetlen férfival sem, ameddig nem derült ki, hogy milyen. A normális negyedüket extrán tisztelem, és semmiképp nem akarom őket a többiek bűnéért megbántani az előítéletes viselkedéssel.

A nőket sem tartom tökéletes angyalnak, vagy okosabb nemnek, de legalább tőlük nem igazán kell féltenem a testi épségem, sem a leendő gyerekemét.

A leírtak miatt viszont soha nem fogok engedni a feminizmusból, sírjanak akármennyit, hogy milyen "undorító" és "férfiellenes", soha az életben nem fogom felsőbbrendűnek tartani a férfiakat, sem okosabb, logikusabb, döntőképesebb nemnek, soha az életben nem fogok semmibe sem nézni egy férfi attól, hogy pötse van vagy "vezető", ugyanolyan 0-ról indulnak, mint bárki más, a tiszteletet meg ki kell érdemelniük.

2023. máj. 19. 11:51
 54/114 anonim ***** válasza:
57%
Előző, rengeteg a női bántalmazó és molesztáló is, családon belül is. Csak mivel érzelmileg fejlettebbek vagyunk, sokkal inkább fű alatt megy, sokkal nyakatekertebbek a módszerek, a nők sokkal aljasabbak es manipulazivabbaj. Nagyon általános az érzelmi bántalmazás csaladon belul, amiben a nok jeleskednek. Lásd, hány gyereket tett tönkre érzelmileg a saját anyja. Vegyük le azért azt a szemellenzőt.
2023. máj. 19. 11:58
 55/114 anonim ***** válasza:
87%

Lóf.aszt aljasabbak, manipulatívabbak. Ilyen téren ugyanolyan a két nem.

Tudnak nyakatekerten manipulálni, érzelmileg bántalmazni a férfiak is. Nem úgy működik, hogy apád tisztán lekever egy atyai pofont és viszlát, csíp max. 10 percig, anyád viszont fű alatt, nyakatekerten bántalmaz és persze ő tönkretesz. A fizikai bántalmazás nincs önállóan, mindig egyben érzelmi is.

Amit leírtál, azt mindkét nemhez tartozó emberek csinálják, csak a másik életét, esetleg szexuális megrontatlanságát sokkal nagyobb arányban veszélyeztetik férfiak.

2023. máj. 19. 12:13
 56/114 anonim ***** válasza:
29%
Legyél lezbi!
2023. máj. 19. 12:15
 57/114 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok leszbi. Egy normális férfi a párom.
2023. máj. 19. 12:16
 58/114 anonim ***** válasza:
33%

Hát ha mondjuk a nők is kezdeményeznek, meg mondjuk a nőknek is fontosabb lenne a szex.

Ami ugye most k@rvára nincs így, akkor nem az lenne, hogy a férfiak futnak nők után.

Aki nem fut férfiként a nők után, az ma hoppon marad. Mert a nők nagyjából semmit nem tesznek hogy kapcsolatuk legyen. Unalmasak vagytok, nincs semmi hobbitok, beszélgetni se lehet veletek. Utána meg ti sírtok, hogy a férfiak milyenek már. Te mit tettél hogy ne ilyenek legyünk? Néztél egyet akinek nem jöttél be, és jajj szemét férfiak, mert ők meg tesznek is hogy legyen valakijük. Szánalmas vagy!

2023. máj. 19. 12:22
 59/114 anonim ***** válasza:
14%
Te egy paranoid hxxe vagy. Aki meg ezt a normát elviseli, az abszolute nem normális!
2023. máj. 19. 12:23
 60/114 anonim ***** válasza:
27%
Az ilyen hisztis öreglányok nem véletlenül vannak egyedül. Mondom ezt nőként és feministaként.
2023. máj. 19. 12:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!