Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyre inkább kezdek kiábrándulni a férfiakból?

Figyelt kérdés
Már unom hogy eddig akárhány fiúval jártam, mind szakított velem mondvacsinált indokokkal. Pedig nem vagyok se féltékeny, se elviselhetetlen, nem veszekedtem velük, de ha valami nem tetszett akkor megmondtam nekik normális hangnemben. A csalódások miatt pedig már még próbálkozni sincs kedvem, még a neten sem. L/24
2015. aug. 7. 08:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szóval ha jól értem akkor mindenki elhagy téged és ebből azt a következtetést vonod le hogy bennük van a hiba.
2015. aug. 7. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha te dobnád ki őket akkor érthetőbb lenne a kérdésed,de igy hogy téged hagynak el igy annyira nem értem.

Rakd össze azokat a mondvacsinált dolgokat és kiderul hol a gond.

2015. aug. 7. 09:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy nem mindig velem szakítottak, volt akivel én szakítottam.
2015. aug. 7. 09:28
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
nyilván ezek olyan tipusú fiúk voltak akik hamar megunják a lányt és ha feltűnik a új csinosabb husi akkor lekoptatják az aktuálist.....ennyi történt....arról azért mégiscsak te tehetsz ha ilyenekre buksz
2015. aug. 7. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért, basszus járni kell valakivel ahhoz, hogy meglássátok összeilletek e és hogy megismerjétek egymást...Most ha valaki 2-3 hónap után szakít, hát ez van, nem illettetek össze. Keresni kell addig , amíg olyat nem találsz, akivel klappol minden.

Az hogy elkezdesz valakivel járni az nem azt jelenti hogy mostantól akkor össze lesztek nőve életetek végéig!

2015. aug. 7. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
#4-es válaszolónál a pont. Ezek a férfiak olyanok, akik sűrűn váltogatják barátnőiket, egyszerre többet is tartanak, mert helyesnek születtek, így megtehetik. Te is csak egy trófea vagy számukra, semmi több. Keress olyat, aki megbecsül téged.
2015. aug. 7. 11:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy miért gondolják itt sokan hogy csak a helyes férfiak lehetnek csalfák? Csúnya és átlagos férfiak közt is van ilyen.
2015. aug. 7. 11:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Én beszélgetnék veled erről privátban, de nem akarnék semmit, mert idősebb vagyok nálad. De a probléma érdekes.
2015. aug. 7. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:
az ilyen kérdéseket szeretem, mikor nem lehet megválaszolni, mert meg van válaszolva. :) figyelj, egy rakat jó srác van sztem itt gyk-n is, akikkel jól el tudnál lenni, válogass kedvedre. Engem, engem, engem! :DDD
2015. aug. 7. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ha ez vigasztal nőknél sem jobb a helyzet. Nagyon ritka aki őszinte és am detto ha megpróbálom nyugodt hangvételben megbeszélni velük a dolgot akkor is hiszti van, bedurciznak, a számba adják a szavakat és ettől én a falnak megyek. Én most kicsit magammal foglalkozom mert nem szeretnék teljesen kiábrándulni a nőkből!
2015. aug. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!