Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos, szép lányoknak miért adatik meg hogy kedvükre válogathatnak a férfiakból?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 17:58
1/10 Unpredictable válasza:
Gyorsabb spermák voltak
3/10 anonim válasza:
én fiú vagyok, és én azt mondom engem ne válogasson senki.ha kellek neki kellek neki,ha nem kellek akkkor meg nem kellek.mert lányból is van elég :/
5/10 anonim válasza:
A gazdagoknak miért adatik meg hogy kedvükre válogathatnak a luxusvillákból és kocsikból?
Retardált kérdés
7/10 anonim válasza:
ne aggódj,nem vagy annyira csúnya,majd neked is lesz pasid.
9/10 anonim válasza:
Azert cipot meg mindig konnyebben talalok, mint megfelelo pasit, leven, hogy emberrol van szo, sajat akarattal.
Szoval nem hasznalnam ezt a valogatas szót.
Es nem olyan konnyu nekik sem, foleg, ha tenyleg szamit nekik, hogy ki van mellette. Konnyebb, de azert nem olyan, mint a cukorkaboltban.
10/10 anonim válasza:
Figyelj,nekem sokszor bókolnak hogy milyen szép vagyok és csinos,néhányszor megállítottak ismeretlenek is,mégsem válogatok a srácok közt,sőt,inkább nekem kell kezdeményeznem,aztán senki se él a ,,lehetőséggel" lekoptatnak.K*pjátok be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!