Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha emiatt már teljesen kiábrándultam a férfiakból?

Figyelt kérdés

Tehát azt látom, hogy egy férfinak majdnem mindegy, csak lyuk legyen, ha egy lány nem jön neki össze, már próbálkozik is be egy másiknál, vagy akár egyszerre egyidejűleg próbálkoznak több lánynál is. Nekem ez nőként rettentő kiábrándító, mivel ha én igazán akarok, vagy szeretek valakit, akkor számomra csak ő létezik. Nem fűzögetek egyszerre több férfit, csak arra az egyre koncentrálok, aki tényleg érdekel. De a férfiaknál valahogy azt látom, hogy nekik mindegy, nincs egy konkrét nő, akiért tesznek is és igazán kell nekik, hanem azzal jönnek össze, aki épp szóba áll velük. Én nem csak egy pótlék akarok lenni, olyat szeretnék, aki valóban engem akar.

Vegyünk 2 példát az elmúlt hónapokból. Egy férfival nagyon jóban voltunk, állította, hogy többet érez irántam, de saját maga bevallotta egyszer, hogy igen, sok csinos lány vagy, de azért udvarol nekem, mert én szóba állok vele (wft???). Mikor fel szerettem volna hívni a figyelmét arra, hogy ez degradáló, meg sem értette.🤦‍♀️ Addig, míg ezt nem mondta, megfordult a fejemben, hogy lehetne valami, de így maradtunk szimplán jóban. Egyik nap pedig látom, hogy rányomult egy kolléganőre is, persze közben nekem is udvarol tovább.

A másik srácról, akivel ismerkedtem korábban szintén kiderült azóta, hogy az összes fiatal kolléganőnél bepróbálkozik.🤷‍♀️

Folytathatnám a sort…

Sajnos ez a tapasztalatom a férfiakról és emiatt teljesen kiábrándultam belük. Vágynék én is egy társa, de nekem ilyen ösztönlényekből elegem van.

Én látok valamit rosszul? Velem van a gond?

30/n

2023. máj. 19. 10:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 A kérdező kommentje:
29# tudomásul vettem, ezért nem kellenek…
2023. máj. 19. 10:46
 32/114 anonim ***** válasza:
40%

Oké. És? Neked rossz, hogy nincs senkid, különben nem kérdezgetnél a Gyakorin... Nem az ellenkező nemnek fáj, hogy magányra kárhoztatod magad, hanem neked.

Saját magaddal szúrsz ki, senki mással.

2023. máj. 19. 10:48
 33/114 anonim ***** válasza:
74%

Nálam a "sikerráta" kb. 5%-os, vagyis 20 próbálkozásból 1x jön össze kapcsolat, pedig átlag felettinek tartom magam (de nem top Adonisznak). Emiatt kezdeti ismerkedésnél muszáj egyszerre több vasat a tűzben tartani, mert gyakran van az, hogy 2-3 párhuzamos ismerkedésből sem lesz semmi...

Régebben én is csináltam, hogy egyszerre csak egy lányra fókuszáltam, de ez a "taktika" csak azt eredményezte, hogy akár 3 évig is egyedül voltam.

Természetesen, ha valakivel jól alakulnak a dolgok, akkor onnantól a többiekkel megszakítom az ismerkedést. De amíg csak beszélgetés van és még csók sincs, addig nincs is miről beszélni, ami indokolná a kizárólagos figyelmet...

Azt pedig nehogy már elvárás legyen, hogy egy barátzónázott srác (mert ha már többször is találkoztatok, de nem haladt sehogy sem a dolog az bizony már friend zone) ne próbálkozzon másnál is, hanem b@ssza el az idejét a semmire.

35F

2023. máj. 19. 10:50
 34/114 A kérdező kommentje:
33# miért is? Mert így nem fog megcsalni, kihasználni senki? Mert nem fogja mellettem másik nőre csorgatni senki a nyálát? Mert nem leszek ingyen cseléd? Nem fog idegesíteni, balhézni velem senki? Vagy mit is veszítek ezzel? Esetleg kifejtenéd?
2023. máj. 19. 10:50
 35/114 anonim ***** válasza:
64%
34 Természetesen egy rossz kapcsolatnál sokkal jobb az egyedüllét, ez természetes. És ha valóban ilyennem látod a férfiak döntő többségét, akkor bizony mindenkinek jobb lesz, ha távol tartod magad tőlük.
2023. máj. 19. 10:52
 36/114 A kérdező kommentje:
33# az első részéről beszéltem, annak amit írtál. Most láthatja mindenki, hogy hiába vitatkoztok, ez az igazság. Nekem ilyen srác nem kell. Ha tényleg én kellek valakinek, értem van oda, akkor ne tartson több vasat egyszerre a tűzben, én sem teszem. Nekem ez kiábrándító.
2023. máj. 19. 10:53
 37/114 anonim ***** válasza:
79%
huhh, kérdező, itt jó sok felhalmozódott múltbéli sérelem dolgozik benned. Javasolnám, hogy menj terápiára, mert ezeket vetíted ki az összes pasira meg a jövőbeni esetleges kapcsolataidra is. Látszik már ebből a pár sorból is, hogy mennyi elfojtott düh és harag van benned a férfinemmel szemben. Nem jó alap a pártaláláshoz.
2023. máj. 19. 10:53
 38/114 A kérdező kommentje:
35# sajnos a kapcsolatok zöme ilyen, nem csak én látom ilyennek őket.
2023. máj. 19. 10:54
 39/114 A kérdező kommentje:
37# nincs pénzem pszichológusra.
2023. máj. 19. 10:54
 40/114 anonim ***** válasza:
73%

Akkor örül, hogy egyedül vagy, mint az ujjam. :DD

Amúgy meg 14-15 éves kor között illene kinőni abból a rózsaszín regényvilágból, amiben az férfiak és nők nem ismerkednek aktívan, hanem a nagy rohadt semmiből rájuk talál a szerelem, és viszonzatlanul is képesek évekig epekedni szívük választottja iránt.

2023. máj. 19. 10:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!