Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Várnátok a sorotokra ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnátok a sorotokra ?

Figyelt kérdés

Párom nagyon szeretné Izraelt látni, ezért én kiválaszottam a szállást és az utat.

Igen ám, de a hiszti elkerülése végett nem foglalom le, nehogy elrontsak valamit azt hallgathatom, így szeretném vele egyeztetni.

Igen ám, de ismerősökkel telefonálgat, vagy csak nincs kedve megnézni, és "várjam ki a soromat" amikor majd hajlandóságot mutat megnézni.

Mivel ez egy olcsó út lenne (kb 400e ft a keret amit rászánok, hiszen csak egy hosszú hétvége), nem akarok sokat várni mert így is romlik a forint árfolyama, de várok, próbálkozom hátha időt szakít rám és az áldását adja.

Ti várnátok és pingelgetnétek hátha talán egyszer hajlandó lesz fél percet ezzel foglalkozni, vagy simán elengednétek a témát és ezt a közel fél millió forintot elköltenétek arra ami nektek fontos, nem arra ami neki ?

2023. máj. 19. 08:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érdekli igazán, miért törnéd magad?
2023. máj. 19. 08:32
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Egy hétvégére el se indulnék sehova pláne nem ennyi pénzt nem dobnék rá ki.
2023. máj. 19. 08:33
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

Én megmondanám neki, hogy akkor most vagy megnézi, vagy én nem fizetek erre az útra.

De amúgy egy párkapcsolati terapeuta biztos valahogy elegánsabban fogalmazna. Mindenesetre jelezném neki, hogy rosszul esik, hogy fontosabb a telefonálgatás, mint az, hogy megnézze az utat.

Vagy legközelebb, mikor ezt mondja, hogy “várd ki a sorod”, lazán visszaszúrnék, hogy nem nekem fontos, hogy menjünk Izraelbe, ha neked sem fontos, akkor nem kell mennünk.

2023. máj. 19. 08:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vársz rá? Azt hiszem nekem olyan két nap lenne a határ, aztán elengedném a dolgot. Majd ha eszébe jutok én és a kérésem, megmondanám, hogy így járt.
2023. máj. 19. 08:59
 5/18 anonim ***** válasza:
Ne várj rá, vigyél el inkább engem, nekem bármi jó, ami 400 ba kerul😏😏😏
2023. máj. 19. 10:59
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha valamikor, most en biztos, hogy nem mennek Izraelbe, mikor ennyire polgarhaborus helyzet van. Ezt soron kivul mondtam volna.
2023. máj. 19. 11:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak itt bajok. Félsz a apárodtól, nehogy hisztizzen, nehogy elronts vaéamit, aztán ráköltesz 400 ezret és megnézni sem méltóztatik.

Én azért elgondolkoznék ezen a kapcsolaton.

2023. máj. 19. 11:19
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
5ös, akkor fizetek neked egy húgycsövön keresztül történő húgyhólyag műtétet:D Az pont kijön 400ból a Medicovernél:D
2023. máj. 19. 11:31
 9/18 anonim ***** válasza:
LOL, most komolyan, ha ennyire le vagyok tojva, én szakítanék és inkább elverném magamra azt a 400e forintot :D. Hát mégis kinek kell egy olyan pár, aki olyan magasan tojik rám, hogy még az sem érdekli, amit neki az ő kedvéért csinálok? :D
2023. máj. 19. 12:23
 10/18 A kérdező kommentje:

Végülis meglett a döntés , egy új motoros dzseki lett 1 gumi garnitúra a motorra így a tétel fele már el is ment a többit majd kitalálom.

Ez a sort szívesebben várom ki.

2023. máj. 19. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!