Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Várnátok a sorotokra ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várnátok a sorotokra ?

Figyelt kérdés

Párom nagyon szeretné Izraelt látni, ezért én kiválaszottam a szállást és az utat.

Igen ám, de a hiszti elkerülése végett nem foglalom le, nehogy elrontsak valamit azt hallgathatom, így szeretném vele egyeztetni.

Igen ám, de ismerősökkel telefonálgat, vagy csak nincs kedve megnézni, és "várjam ki a soromat" amikor majd hajlandóságot mutat megnézni.

Mivel ez egy olcsó út lenne (kb 400e ft a keret amit rászánok, hiszen csak egy hosszú hétvége), nem akarok sokat várni mert így is romlik a forint árfolyama, de várok, próbálkozom hátha időt szakít rám és az áldását adja.

Ti várnátok és pingelgetnétek hátha talán egyszer hajlandó lesz fél percet ezzel foglalkozni, vagy simán elengednétek a témát és ezt a közel fél millió forintot elköltenétek arra ami nektek fontos, nem arra ami neki ?

2023. máj. 19. 08:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Helyes döntés volt.
2023. máj. 19. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Helyes...Széles utat👌

N 31

2023. máj. 19. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért szóltál neki róla, mielőtt elköltötted a pénzt? Ez most inkább romboló volt a párkapcsolatra.

Viszont gratu, hogy kiálltál magadért.

2023. máj. 19. 14:57
 14/18 anonim ***** válasza:
13 a párja kiesett a sorból 🤷🏻‍♀️...ennyi.
2023. máj. 19. 15:08
 15/18 anonim ***** válasza:

#14 Oké, de legalább egy “ez fog történni” szerintem kellett volna. Mármint nem erkölcsi szempontból, mert érthető a kérdező idegessége, de egy párkapcsolatban “vagy igazad van vagy nyugalmad”.

Kérdés, hogy mi a fontosabb, hogy hosszútávon jól működik-e a kapcsolat vagy, hogy igazad van-e.

2023. máj. 19. 15:45
 16/18 anonim ***** válasza:

"egy új motoros dzseki lett 1 gumi garnitúra a motorra "

És ezt te fizetted?

2023. máj. 19. 16:47
 17/18 A kérdező kommentje:

13: nem szóltam neki. Úgy vélem hogy nem kell beszámolnom arról hogy mit költök abból amit keresek.

16: hát ki fizette volna ?

2023. máj. 19. 17:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen alakra tuti nem költenék százezreket.
2023. máj. 19. 18:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!