Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lány a koráról kamuzott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány a koráról kamuzott, akkor azt hagyjam vagy még lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Nagyon fura szituációba kerültem, 1 honapja beszélek egy lánnyal nagyon jól kijövünk egymással, teljesen véletlen találkoztunk. Még csak 1x láttam élőben de az is csodás volt. Igazából az elején nem is akartam tőle semmit csak de aztán már úgy érzem simán benne lennék több mint barátságba. Aztán jött a fekete leves, kiderült hogy a 20 helyet csak 17 éves és a probléma az hogy így 11 év korkülönbség van köztünk.

Egyáltalán nem tűnt fel hogy csak 17 és nálam van egy szabály, hogy 20 alatt nem nagyon jövök össze senkivel. Csak már nagyon beleéltem magam...:(

Azt mondta azért kamuzott mert félt, hogy nem veszem komolyan és nem fogok beszélni vele.

Két dolgot tehetek:

1. Összejövök vele és mindenki furcsán fog nézni ránk.

2. Maradunk barátok és lesz ami lesz.

2023. máj. 17. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Maradjatok baratok inkabb.

En eleve nem jonnek ossze, aki korarol kepes hazudni. Nagyon gyerek meg.

2023. máj. 17. 20:24
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha barátok maradtok, egyidő után akkor is az 1. pont fog megvalósulni. Éretlen kiscsaj, nem fog sokáig tartani. Ha ez nem probléma, akkor hajrá!
2023. máj. 17. 20:25
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Én összejönnék vele. Pont ezért hazudnak az emberek a korukról, mert félnek, hogy mások kizárólag ez alapján ítélkeznének róluk.
2023. máj. 17. 21:25
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
3# és addig mit fogsz csinálni, eltartod addig, míg tanul? :D
2023. máj. 17. 21:31
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Van abban valami, amit a #3 ír. Röviden az én példámon keresztül:

18 évesen találkoztam egy férfival egy buliban. Egyáltalán nem vettem komolyan, eldumáltunk, be voltunk csiccsentve. Na ő akkoriban töltötte a 29et, és meg volt róla győződve, hogy én is 24-25 körül vagyok, mindig többnek néztek. Ő nem kérdezte, én nem mondtam. Aztán valahogy megtalált másnap, bejelölt, beszélgettünk, randiztunk. Teljesen ledöbbent, amikor kiderült a korom, és el is mondta, hogy ha ezt tudja, akkor sosem áll le velem. És ezzel már többször találkoztam, egyszerűen előítéletesek a férfiak ebben, amit valahol megértek. Hazudni nem korrekt, de mindig kerültem a témát. Mi egyébként 4 évet voltunk együtt, sosem okozott a kor problémát, a szakítást sem ez okozta. Senki nem nézett ránk furcsán sem. #4re reagálva, én pl nem ezüstkanállal a számban születtem, diákmelóztam amint tudtam, 18 évesen a gimi utolsó évében már dolgoztam, és össze is költöztünk mikor végeztem a középsulival. Mostani párommal 7 év van köztünk, 5 éve együtt. Ezzel amit leírtam nem azt akarom mondani, hogy ez így normális, vagy biztos mindenkinél működik. Csak azt mondom, hogy van kivétel, és esetenként kell mindent vizsgálni.

2023. máj. 17. 21:56
 6/17 anonim ***** válasza:
22%
Simlis a lány, ki tudja miben fog még átverni, ha bármilyen kapcsolatban is maradtok.
2023. máj. 17. 21:56
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
4. Nem, mivel nyilván a szüleivel lakik otthon.
2023. máj. 17. 22:31
 8/17 anonim ***** válasza:
5. Milyen előítélet ? Ha arról van szó 32 évesen is megdugom a 18 évest nem igazán érdekel hog 18 vagy 22 ..
2023. máj. 17. 22:33
 9/17 anonim ***** válasza:
7# ahh te tényleg nem érted...
2023. máj. 17. 22:34
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
9. Mit nem értek? Volt már egyetemista barátnőm is. Miért nekem kellett volna eltartani őt? A szülei akkor is támogatták őt havi X összeggel, hogy volt barátja és akkor is, ha nem volt. Ő pedig ugyanúgy eljárt suli mellett diákmunkázni, akár volt neki párja, akár nem volt. Nem értem min változtat az, hogy egy diáknak van-e épp párja, vagy nincs. Vagy mit nem értek? Nem sugarbabyt keresek, arra nem szorulok rá, mert pénz nélkül is tudok ismerkedni.
2023. máj. 17. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!