Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lány a koráról kamuzott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány a koráról kamuzott, akkor azt hagyjam vagy még lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Nagyon fura szituációba kerültem, 1 honapja beszélek egy lánnyal nagyon jól kijövünk egymással, teljesen véletlen találkoztunk. Még csak 1x láttam élőben de az is csodás volt. Igazából az elején nem is akartam tőle semmit csak de aztán már úgy érzem simán benne lennék több mint barátságba. Aztán jött a fekete leves, kiderült hogy a 20 helyet csak 17 éves és a probléma az hogy így 11 év korkülönbség van köztünk.

Egyáltalán nem tűnt fel hogy csak 17 és nálam van egy szabály, hogy 20 alatt nem nagyon jövök össze senkivel. Csak már nagyon beleéltem magam...:(

Azt mondta azért kamuzott mert félt, hogy nem veszem komolyan és nem fogok beszélni vele.

Két dolgot tehetek:

1. Összejövök vele és mindenki furcsán fog nézni ránk.

2. Maradunk barátok és lesz ami lesz.

2023. máj. 17. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Azért 3 év nem a világ.

Eltelik pár év,és a 11 év se számítana..ha a gondolkodásában se vetted észre,nem hinném,hogy annyira vészes lenne.

Mellesleg nincs sok különbség egy 17 és egy 20 éves között..

Egyformán éretlen korosztály

Nők is kb 25 körül kezdenek érettebbek lenni.

2023. máj. 18. 00:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetek:

1. Összejövök vele és mindenki furcsán fog nézni ránk.

2. Maradunk barátok és lesz ami lesz.

1 - Hazudott, nem jövök össze vele. (Egyébként nem érdekelne, hogy néznek ránk mások).

2 - Hazudok, nem akarok a barátja lenni.

2023. máj. 18. 07:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Bocs - 2-Hazudott a hazudok helyett
2023. máj. 18. 07:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Így szerintem ez felejtős.

Neked van egy (szerintem tök felesleges) alapelved, ő meg egy elég alap dologban hazudott.

Nekem mondjuk nem lenne gond, a törvény nem tiltja (meg aztán nem kell egyből agyba-főbe dugni), egy éven belül nagykorú, onnantól meg két felnőtt, szabad emberről beszélünk. Tök felesleges mesterséges akadályokat gördíteni magunk elé.

2023. máj. 18. 10:38
 15/17 anonim ***** válasza:

12. Ki néz furcsán? Neked vannak férfi barátaid? Az én legtöbb férfi barátom (és az összes legközelebbi) teljesen rendben lenne azzal, hogyha ennyivel fiatalabb párom lenne.

De a családom is, mert az egyik nagyszüleim között is 10 év különbség volt.

2023. máj. 18. 10:59
 16/17 A kérdező kommentje:

14. Szerintem nem felesleges. Egy 17 éves még gimis, nem tudja még 100%-ba mit szeretne csinálni, de egy 20 éves már nagyobb eséllyel igen és már sulizik, dolgozik.

15. Nem mindegy hogy mikor van az a 10 év különbség. 15 - 25 vagy 25 - 35.

2023. máj. 18. 12:25
 17/17 anonim ***** válasza:
3 év semmi.. beszélgettem 22 éves lányokkal akik sokan nem tudják mit akarnak az életben csinálni.. olyan 25-6 körül lesz jelentősebb változás.. addig kb minimális az eltérés.
2023. máj. 19. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!