Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen férfit hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfit hagyjak inkább igaz?

Figyelt kérdés

Online ismertük meg egymást, kb 3 hete beszélgetünk, 2x felhívott telefonon, egyszer video chat is volt, tegnap találkoztunk. Mióta ismerkedünk elég passzívnak látom, azért ír, de szerintem passzívan. Elmondta azért, mert sokat csalódott.. mondom ok, én lelkes voltam. A randikon sokat beszélgettünk a végén szenvedélyes smárolás is volt.. bepróbálkozott, hogy esetleg lehetne-e szex is, de mondtam nem így elsőre.. beszéltük, hogy új randi pár nap múlva..

Na de.. kíváncsi voltam vadászik-e még ezekután. Ugye nekem azt mondta, hogy senkivel nem beszél csak velem, de közben láttam sokszor lépett ki-be az alkalmazásba… ma láttam megint aktív volt… nem tudom, ok, hogy ez csak az ismerkedés eleje de valahogy nekem ez nem fekszik, hogy közben mást is keres. Ezekszerint nem vagyok elég jó, de akkor meg minek akar még randit? Lefeküdni úgysem fogok vele így :D bár alapból is vártam volna vele sokat, na de így meg aztán elég szomorú lettem…

Vagy normális, hogy más után néz? Mondjam el neki ezt? Hagyjam csak úgy?

2023. máj. 17. 15:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%

Veszett fejsze nyele, remélem érted a jelentését és nem kell kifejtenem.

De ha nagyon vágysz a társas magányra akkor uccu neki, ugorj csak bele bátran.

2023. máj. 17. 15:37
 2/21 anonim ***** válasza:
51%
Ezek szerint te is beléptél, ha láttad. Lehet hogy ő is csak azt nézte, hogy fenn vagy-e. :)
2023. máj. 17. 16:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Még csak egy randitok volt. Néha az egyik legjobb módja, hogy ne görcsöljünk rá, hogy másokkal is randizunk. Majd ha voltatok egy pár randin és már mindketten biztosak vagytok benne, lehettek elkötelezettek.

(Lehet saját vélemény, de ezt legtöbbször csak a randizásra mondom, ha már történt valami pl csók vagy kézenfogva sétálás akkor azt már nem illik több emberrel)

Mindenkinél máshol van ez a határ. Ha neked ez már sok, akkor mondd meg neki nyugodtan, hogy ha veled akar lenni, akkor az egyik elvárásod egy esetleges jövőbeli partnertől, hogy ne randizgasson addig. Ha ezzel nem ért egyet, akkor viszont mást kell keresni.

2023. máj. 17. 16:08
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nagyon az elején vagytok még, nem tartozik neked magyarázattal, ha fent van társkeresőn, meg hát te is beléptél. Szerintem menj el második randira, nem elképzelhetetlen, hogy komolyak a szándékai feléd, de azért legyél óvatos, lehet csak szexre megy
2023. máj. 17. 16:08
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

Nem ertem miert vannak maris elvarasaid felé?

Valahol logikus hogy ha nincsen nője akkor keresgél.

Ujra talalkozna veled nem?

Erre gondolj szerintem.

Am sajat sztori.

5 nőt dugtam rendszeresen. Aztán pár alkalom után leesett hogy az egyikük más...és egyre fontosabb szamomra.

Folyamatosan rá gondoltam.

Ezt elmondtam neki és ő azt mondta hogy ugyanazt érzi és mosolygott.

Utána töröltem és tiltottam mindenki mást.

De ezt megelőzően egyedül voltam a vilagban. Logikus hogy keresgéltem...ahogy szerintem ez a pasi is.

2023. máj. 17. 16:11
 6/21 A kérdező kommentje:

Én csak azért mentem fel, hogy megnézzem aktív volt vagy sem. Nem azért, hogy írjak vagy keressek mást.

Szóval engem se érdekeljen és nyissak mindenki felé? Csak akkor, hogy lesz ebből bárkivel is komoly, ha szétszórom a figyelmem?

Lenne jelentkező nekem is…

Huu, de nem nekem való ezaz egész..:( azért lassan egy hónapos beszélgetés után erősebb kötődésre számítanék..szerintem egyszerűen csak nem vagyok neki elég jó. Ha az lennék nem keresne mást és pont. De akkor ne írjam ezt meg neki, hogy nálam az alap, hogy ilyenkor nem ismerkedünk mással??

2023. máj. 17. 16:21
 7/21 anonim ***** válasza:
74%

Az, hogy belépett, még nem gáz, mert akár így 1-2 randi után még te is meggondolhatod magad, akkor meg ne vágja el magát mindenki elől.

Az már nagyobb intő jel, hogy nem lelkes, meg első randin már dugni akart. Nekem nem tetszene, hogy csak egy lyuknak néz, aki egy kávézás vagy étterem után ugrik az ágyba.

2023. máj. 17. 16:21
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

Jogos.

1 hónap napi szintű beszélgetés.

1 randi....csók.

Erre kukát jatszik.

Magamból kiindulva.

En a randi utan írok a nőnek, hogy jó volt a ma es finom a csókod )

Meg jóéjt!

Ilyeneket.

Masnap pedig elhívom ujra.

Nem pedig tökölök.

Érthető ha nem vágod mi van most.

2023. máj. 17. 16:34
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak jelzem, hogy ezt a háttérsztorit te alkottad meg információmorzsákból. Nem lehet tudni, hogy ennek mennyi köze van a valósághoz. Érdemes ezen elgondolkodni és nem ebből kiindulva cselekedni.
2023. máj. 17. 16:34
 10/21 A kérdező kommentje:

7, szerintem nem vágná el magát azzal, hogy nem ír nekik x napig amíg el nem dől mi lesz köztünk…

8, írta, hogy jó volt az este és elhívott új randira ami pár nap múlva esedékes.

De mint írtam azért keresgél tovább nőket🤦🏼‍♀️

2023. máj. 17. 16:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!