Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen férfit hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfit hagyjak inkább igaz?

Figyelt kérdés

Online ismertük meg egymást, kb 3 hete beszélgetünk, 2x felhívott telefonon, egyszer video chat is volt, tegnap találkoztunk. Mióta ismerkedünk elég passzívnak látom, azért ír, de szerintem passzívan. Elmondta azért, mert sokat csalódott.. mondom ok, én lelkes voltam. A randikon sokat beszélgettünk a végén szenvedélyes smárolás is volt.. bepróbálkozott, hogy esetleg lehetne-e szex is, de mondtam nem így elsőre.. beszéltük, hogy új randi pár nap múlva..

Na de.. kíváncsi voltam vadászik-e még ezekután. Ugye nekem azt mondta, hogy senkivel nem beszél csak velem, de közben láttam sokszor lépett ki-be az alkalmazásba… ma láttam megint aktív volt… nem tudom, ok, hogy ez csak az ismerkedés eleje de valahogy nekem ez nem fekszik, hogy közben mást is keres. Ezekszerint nem vagyok elég jó, de akkor meg minek akar még randit? Lefeküdni úgysem fogok vele így :D bár alapból is vártam volna vele sokat, na de így meg aztán elég szomorú lettem…

Vagy normális, hogy más után néz? Mondjam el neki ezt? Hagyjam csak úgy?

2023. máj. 17. 15:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is az a gáz, hogy első randin felvetette a szexet, pusztán 3 hét beszélgetés után.Itt nálam már felejtős lenne.
2023. máj. 17. 17:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!