Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz manapság a nősülés?

Figyelt kérdés
a nők miért nem akarnak férjhez menni
2023. máj. 16. 09:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
86%
21 évesen a legtöbb ember még szórakozni szeretne, bulizni, “kiélnie” magát, hogy ne x év házasság után kattanjon be, hogy nem is élt meg igazán. Fiatal vagy még, barátnőd sincs…ráérsz bőven
2023. máj. 16. 12:01
 32/40 anonim ***** válasza:
92%

De 20 évesen mégis ki a fszom akarna házasodni?

Én 23 évesen nősültem, de mi már 17 éves korunk óta együtt voltunk és tudtuk, hogy házasodni akarunk.

De Akinek nincs sok éves kapcsolata, az mégis miért házasodna 21-22 évesen?

Az persze fontos, hogy a jövőbeli tervei közt szerepeljen, ha ez neked fontos. Szóval nyilván, legyen nyitott rá. De miért is nem fér bele 25-27 évesen?

2023. máj. 16. 12:03
 33/40 anonim ***** válasza:
91%

De bsszus ki a tököm akarna 20-21 évesen házasodni?! Amikor a többség még tanul, bulizik, haverozik, éli az életét? Bőven ráér még a házassággal, így már nem csodálkozom a "problémádon". Ennyi idősen eszembe nem volt házasodni, ahogy egyetlen barátomnak/barátnőmnek se, gyereket meg alapból nem akarok, sem most, sem semmikor máskor.

Idén leszek 29, most már kezdjük mindketten úgy érezni barátommal, hogy lassan jöhet a házasság, bár én nem ragaszkodom hozzá, de nem is zárkózom el tőle.

2023. máj. 16. 12:40
 34/40 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, te vallásos vagy? Mert kb csak a mélyen hívő emberek szoktak 21 évesen házasodni. Akik meg nem vallásosak és ebben a korban házasodnak azok közül 35-40 évesen sokan elválnak. Úgyhogy az emberek nagy többsége nem szokott 21 évesen házasodni. Ebben a korban általában még a tanulás vagy a munka a prioritás.
2023. máj. 16. 12:49
 35/40 A kérdező kommentje:
vallásosnak vallásos vagyok de nem a kereszténységben hiszek
2023. máj. 16. 13:02
 36/40 anonim ***** válasza:
93%

Csibe, ha neked mondaná azt a nő, hogy ne dolgozz, maradj itthon a gyerekekkel, akarnál házasodni?

[link]

2023. máj. 16. 13:22
 37/40 anonim ***** válasza:
96%

"pénz az van tehát a feleségnek munkahelyre se kellene járnia"

Milyen jó is az, ha valaki ki van szolgáltatva a másiknak...ja nem

Na ez az egyik hátrány. A kapcsolat elején megígéritek a nőnek, hogy nem kell melóznia, de ezt ki is használjátok.

Aztán meg ha gyerek születik, a nő már szabadulni sem tud. Annyi ilyen esetet láttam már, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.

Egyetlen egyszer voltam házasságban munkanélküli ,soha többet nem lesz ilyen. Még a legrendesebb férfiak is többnek érzik magukat valamennyire, mert dolgoznak ès ezt éreztetik is.

2023. máj. 16. 14:14
 38/40 anonim ***** válasza:
60%

Na én ugyanígy vagyok nőként 24 évesen 3 komoly(abba) kapcsolatom hülyített, hogy szeretne feleségül venni aztán kihasználtak mind érzelmileg, mind anyagilag mint macskát carni. Tudom én voltam a h*lye, hogy hagytam magam.

Ezt félre téve most van egy normális kapcsolatom egy olyan valakivel aki valószínűleg tényleg elvenne, de olyan szinten elbizonytalanított a többi, hogy akkor se biztos, hogy elhinném, hogy házasok vagyunk, ha már összekötnek bennünket.

Tehát igényem lenne a házasságra, hitem az viszont már annyi van benne, mint a szilveszteri malacnak, hogy nem vágják le

2023. máj. 16. 15:15
 39/40 anonim ***** válasza:
*aztán kivágtak
2023. máj. 16. 15:18
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Házasság előtt szerzett és örökölt vagyon sosem lesz közös.

Házasság alatt szerzett vagyon, ha nincs más irányú szerződés, az közös lesz.

Hogy lehet így valakit kifosztani, uraim?

2023. máj. 17. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!