Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz manapság a nősülés?
"mégis milyen hátrány lenne a nőnek ha férjhez megy?"
Kiszolgálhatja anyuci életképtelen lusta fiacskáját.
Apuci megbolondul aztán szépen lelép az új pinával a gyerekét is leszarva. Hirtelen ezek jutottak az eszembe. Ezek szinte mindennapos történetek.
Mert házasságszédelgő faszikról nem ismert egyetlen történet sem? Dehogynem. Némelyik gyilkosságig fajult.
Nem minden nő sír. Vannak akik egyedül is életképesek.
Hátrányok:
Sokkal több háztartási munka, sokkal több főzés, takarítás, mosatlan.
Ellaposodó szex.
Idegesítő férj.
Ha még gyereket is szül, akkor meg el is felejtheti a saját igényeit úgy 18 évre.
Kifosztani a mai magyar jog szerint elég nehezen lehet valakit. A házasság előtt szerzett vagyon és az öröklés nem feleződik soha.
itt az én példám
21 éves vagyok nősülni akarok de a korombeli lányok nem akarnak férjhez menni
aránylag jól nézek ki (legalább is ezt mondják mások) szeretek dolgozni, pénz az van tehát a feleségnek munkahelyre se kellene járnia, nem iszom (allegiás vagyok az alkoholra) nem dohányzom (utálom a szagát) szenvedélyeim nincsennek
és itt ebben a környezetben szinte lehetetlen nősülni
Kérdező
21 éves vagy, nincs nőd és nősülni akarsz?
Nem lehet, hogy először inkább barátnő kéne neked?
A nők többsége nem egyből házasodni akar...
volt barátnőm de amikor eljutotta kapcsolad addig hogy elkeztünk házasságról beszélni azt mondta hogy ő soha nem akar összeházasodni senkivel és gyereket se akar ő szabad akar maradni
utánna szakítottunk
a környékbeli ismerősök is panaszkodnak hogy a csajok nem akarnak férjhez menni csak a buli meg a szórakozás semmi komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!