Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarok nősülni és családot alapítani csak nincs kivel, mostmár inkább ne gondoljak rá ennyi idősen és engedjem el?
Figyelt kérdés
34f Elkéstem?2021. ápr. 16. 18:46
1/19 anonim válasza:
Nem késtél el, nyugodtan próbálkozhatsz.
2/19 anonim válasza:
Dehogy késtél el! Sok férfi a te korodban nősül és vállal gyereket. Ha gondolod nekem írhatsz :)
3/19 anonim válasza:
A főnökömnek tavaly született gyereke 38 évesen.
4/19 anonim válasza:
Irigyellek, a barátnőm pont ugyanezt akarja, én meg nem, még kortárs is vagy. én 33 vagyok, se házasság, se gyerek nincs a terveimben
6/19 anonim válasza:
Normalis Nő 30 alatti pasinak nem szül. Ha van egzisztenciad stb. hamarosan lesz barátnőd erre a célra
7/19 anonim válasza:
Dehogy késtél el. A legjobb korban vagy.
Én is szeretnék, de úgy hozta az élet hogy nincs kivel.
32N
8/19 anonim válasza:
34 évesen a családalapítással nem vagy elkésve, ha megvan hozzá az egzisztenciád. Ha még az sincs meg és most kezdenél építkezni, akkor felejtsd el az egészet, leszel vagy 45, mire meglenne a háttere a gyerekvállalásnak, addigra meg már a saját gyereked nagyapja leszel.
9/19 anonim válasza:
43F, én is feltehettem volna a kérdést. Biztos cifrább válaszokat kapnék.
10/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen szintű egzisztenciára van szükség már az én koromban a nősüléshez és a családalapításhoz? Kíváncsi vagyok ki mit mond egzisztencia témában.
2021. ápr. 16. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!