Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi akivel hónapokig kavartunk majd én meg mondtam neki nekem ez így nem jó, én kapcsolatot akarok azt mondta oké majd át gondolja meg stb mert ő csak összejárni akart. Utána ő még keresett párszor. Tippek? Vélemény?
Na, ebből sem lesz tartós kapcsolat, ne is reménykedj! Kiismert, mert könnyen odaadtad neki magad már az elején. Más fiúnál légy tartózkodóbb.
Ffi.
Vélemény?
-Akkor viszlát.
Aki kapcsolatot akar, annak nem kell gondolkodnia. Ímmel-ámmal pedig ne legyen senki senkinek a párja.
Csak lement kutyába, mert fél, hogy elveszti az ingyenpunciját.
" túl könnyen adtam magam nem is csoda hogy nem vett komolyan"
EZ nem ezen múlik. Ráadásul ő is pont olyan könnyen adta magát, mint te.
Nézd, nyíiltan megmondta, hogy nem akar semmi komolyat. Most is az alkalmi dugás lehetősége miatt írogat neked. Ha igazán akarna, akkor arról tudnál.
Egy kapcsolat úgy szokott kialakulni, hogy mindketten akarják. Itt csak te akarod. Ne kínozd magad, inkább keress mást.
"Ráadásul ő is pont olyan könnyen adta magát, mint te."
Pontosan így van. Nyugodtan nézheted könnyűvérűnek ha ő annak néz. Semmiben nem tarthatja magát jobbnak.
Amikor én akarok valakit, akkor nem hogy 2hónapra, de 2 napra se tűnök el.
Azért nem tudod,vhogy van-e valakije, mert van
Egy újabb numera, ezért jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!