Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz manapság a nősülés?
"Mondjuk mert ha akarsz íratni, egyből az van belőle, hogy te egy rib#ncnak nézed aki csak a pénzre megy."
Igen, ismerek "kifosztott" férfit. Elő is adta mindenkinek, hogy kifosztotta a neje, mert vitte a házat és a nyaralót is. Csak azt felejtette el megemlíteni, hogy a ház már házasság előtt is a nejéé volt, a nyaralót meg közben örökölte.
#8:
Egy normális házassági szerződés MINDKÉT felet védi!
Az az adott feleken múlik, hogy mi lesz belefoglalva a házassági szerződésbe, amit idővel lehet bővíteni. Amelyik nő nem aranyásó és rendelkezik normális pénzkultúrával az tudja, hogy egy ilyen szerződés őt is védheti ha normálisan van megírva.
A nagy igazság inkább az, hogy ha a férfi végre egyszer p*ncihoz jut akkor bármit meg lehet vele tenni, mert mindenáron meg akarja tartani a nőt a fix szexhez jutás reményében (azt nem állítom hogy nincsenek érzelmek is).
Így az esetek többségében a férfiak bármilyen hiszti miatt lemennek kutyába. És amelyik nő egy kicsit is okos és rájött erre, az szokta kiforgatni a kedves férjet a vagyonából.
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Én meg olyan sztorit, nem egyet ismerek, amikor az utolsó s.banc direkt idős urakat pécézett ki, jó anyagi körülmények között, illetve aki ügyvédekkel felszerelkezve szándékosan utazott a férjek vagyonára.
De biztos szar lehet ilyeneket olvasni, lecsúszott feministaként, igaz?
Én 23 évesen megnősültem gond nélkül. Ő is akarta, én is. Teljesen jó ez.
A környezetemben is sorra házasodnak az emberek. Egy pár van akiknél ez sarkalatos pont volt, a srác szüleinek botrányosan rossz a kapcsolata tele megcsalással meg mindennel, na mondjuk azt megértem, hogy neki rossz példája van... de az ő kapcsolatuk sem ment túl jól, nemrég szakítottak 10 év után.
De különösebbne nem kell unszolni a nőket, ha az ember el akarja venni őket. Már ha előtte a barátnőd volt, mert ha nem, akkor úgy nehézkes azért:D
Aki meg itt a pénzt sázmolgatja, az inkább hanyagolja a témát, az egésznek a célját és értelmét nem érti.
#15:
Azt értsd már meg, hogy csak azt lehet "kipécézni" aki hagyja magát!!!
Ha az idős úr a farka után megy és hagyja hogy ilyen helyzetbe kerüljön, az az ő baja! Miért hagyta hogy ezt tegyék vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!