Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen, ha egy incel végre nőhöz jut?
Egy havercsaj van a következő helyzetben.
5 éve van együtt a pasijával, a srác 32-33 éves, a csaj 29. A srácnak ez az első kapcsolata.
A srác időnként olyanokat mond, hogy ő bizony kimegy a Moszkva térre (avagy Széll Kálmán tér) és fölszed random csajokat hogy végigkúrja a várost.
Mindeközben a kapcsolaton belül eléggé szegényes a szexuális élet. A csaj szeretne több szexet, ráadásul nemigazán tudja meghazudtolni a spanyol származását szenvedély tekintetében sem, de a srác hetente-kéthetente vehető rá, akkor is elég gyorsan letudja, a csajnak nem sok élvezete van benne.
A srác nem nméz ki túl jól amúgy, elég valószínűtlen, hogy ő majd levarr mindnekit a Moszkvatéren, ráadásul ugye ezelőtt soha nem volt dolga nővel, szóval előtte sem azért nem volt kapcsolata, mert csak szexpartnereket tartott volna.
Egyébként elég igénytelen srácnak ismertem meg, nem zavarja, hogy hámlik le a vakolat egy rossz légkondi-elvezetés miatt, neki az számít, hogy minél több pénzt cisnáljon. MÉg amikor egy közös programra elhívtuk mindkettejüket, a srác akkor is ott állt a 15-20 fős társaság közepén és a mobilján pénzügyi blogokat olvasgatott, senkihez egy szót sem szólt.
Közben a csaj meg építi a karrierjét, olyan gazellateste van mint Shakirának 25 évesen (csak fekete hajjal), de 2 gyereket akar majd, de a srác hallani sem akar gyerekekről. Persze a csaj a hülye, hgoy azt hiszi meg fogja tudni változtatni ezügyben. Mindegy.
A kérdés lényege a Moszkva téren játszódik. Ez a fokú szexuális frusztáció ami csak fantáziában zajlik és teljesen el van szakadva a realitástól.. Ez valószínű, hogy abból fakad, hogy korábban full kudarcos volt a csajoknál és nem tudta kiélni magát?
"Nem muszáj elhinni"
Igy mar azert relisabb. Szoval a srac diplomas es tele van pizecskevel, jobbra-balra utazgat es tavmunkazik. Delkelet-Azsiaban az ilyenek slay-elnek, nem a Moszkva teren kellene varni a csodat.
Azt hittem, hogy azert hoztad fel a klimat, mert klimaszerelo, es abbol is a szarabbik. Egy atlagos programozonak kiesik a kezebol a Hilti, es azt sem tudja, hogy milyen szigeteloanyagok leteznek, nemhogy egy komplett szakipari kivitelezest megcsinaljon..... Ha meg klimaszerelot kell hivni, varjal csak szepen jovo karacsonyig :)
38F incel
Ez nem igaz, talán 3-4 ember hivatkozik így magára (1 fő aláírással).
A többieket ti minősítitek annak, mégpedig önkényes kritériumok alapján.
Ez egy kitalált ellenségkép, Magyarországon semmi ilyen földalatti mozgalom nincs, ha lenne is, jelentősségük nem lenne.
Ez a kifejezés a köznyelvben nem él, egyedül ezen az oldalon bőszítik fel vele az embereket.
51, a csaj is diplomás és ő is megkeres közel havi fél millát, szóval ezt a "tele van pénecskével, jobbra balra utazik" dolgot kár belehozni. Az utazás sem az ő ötlete volt amúgy, ő nem kimondottan szeret kimozdulni, de nyilván a csaj meggyőzte. Aki volt már kapcsolatban férfiként, az tudja milyen ez:D És a csajnak Spanyolország a szíve csücske, ez a vére, ez a diplomája, ez az álma stb..
Az tökmindegy, hogy meg tudta-e volna szerleni vagy sem (lényegében az elvezető csövet kellett meghosszabbítani, hogy ne a falra csöpögjön a víz és újravakolni az egész falrészt). Annak a résznek a lényege az volt, hogy kvár anem érdekli hogy ilyen körülmények közt él, lakik, miközben meg a srác elsődleges célja, hogy minél gazdagabb legyen. Számomra elég furcsa, hogy valaki gazdag akar lakni és ezér tképes egy rohadó falú lakásban is élni, hisz a pénz szart sem ér, ha csak az ember számláján van:D De mindegy, ez az én véleményem.
52. Rengeteg van, de nem csak itt.
Én azokat hívők Incelnek, akik konkrétan ok nélkül gyűlölnek minden nőt és csak kifogásaik vannak a nők miért nem jönnek velük össze. Olcasgass itt, kincs válaszokat találsz, mennyire sokan is vannak pontosan. :)
Hat nem tudom.... Ezekkel az uj informaciokkal kiegeszitve nem hinnem, hogy incelt patyolgat a csaj. Amugy szerintem mutasd meg a topikot a felesegednek, vagy a kis Milagros-nak, kivancsi vagyok, hogy szerintuk kinek van igaza :)
38F incel
A feleségem és a csaj beszéltek erről. Elvégre barátnők.
A csaj abban reménykedik, hogy a srác megváltozik és majd akar gyereket 3-4 éven belül, nomeg abbahagyja annak hangoztatását, hogy megdugjon minden csajt... Meg házasság....
Igazából elég irreális elvárások:D Egy 32 éves pasi ha ezeket mereven elutasítja, kétlem, hogy csakúgy megjönne a kedve rá néhány éven bleül:D
Az, hogy incel volt, az nem kérdés, hanem tény. A szó azon értelmében amit eredetileg jelent: szinte képtelen összehozni kapcsolatot. Ismétlem, 26-7 évesen szüzen jött össze a cajjal. És elég valószínűtlen, hgoy csak most jutott eszébe kangörcsöt kapni..
57. Miért reklámozod magad itt megint? Undorító vagyok, hányok tőled.. 😂😂🤦🏻♀️
Ráadásul az is biztos, hogy nem 18/6 az, hanem csak 14/4😈..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!