Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen, ha egy incel végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen, ha egy incel végre nőhöz jut?

Figyelt kérdés

Egy havercsaj van a következő helyzetben.

5 éve van együtt a pasijával, a srác 32-33 éves, a csaj 29. A srácnak ez az első kapcsolata.

A srác időnként olyanokat mond, hogy ő bizony kimegy a Moszkva térre (avagy Széll Kálmán tér) és fölszed random csajokat hogy végigkúrja a várost.

Mindeközben a kapcsolaton belül eléggé szegényes a szexuális élet. A csaj szeretne több szexet, ráadásul nemigazán tudja meghazudtolni a spanyol származását szenvedély tekintetében sem, de a srác hetente-kéthetente vehető rá, akkor is elég gyorsan letudja, a csajnak nem sok élvezete van benne.

A srác nem nméz ki túl jól amúgy, elég valószínűtlen, hogy ő majd levarr mindnekit a Moszkvatéren, ráadásul ugye ezelőtt soha nem volt dolga nővel, szóval előtte sem azért nem volt kapcsolata, mert csak szexpartnereket tartott volna.

Egyébként elég igénytelen srácnak ismertem meg, nem zavarja, hogy hámlik le a vakolat egy rossz légkondi-elvezetés miatt, neki az számít, hogy minél több pénzt cisnáljon. MÉg amikor egy közös programra elhívtuk mindkettejüket, a srác akkor is ott állt a 15-20 fős társaság közepén és a mobilján pénzügyi blogokat olvasgatott, senkihez egy szót sem szólt.

Közben a csaj meg építi a karrierjét, olyan gazellateste van mint Shakirának 25 évesen (csak fekete hajjal), de 2 gyereket akar majd, de a srác hallani sem akar gyerekekről. Persze a csaj a hülye, hgoy azt hiszi meg fogja tudni változtatni ezügyben. Mindegy.

A kérdés lényege a Moszkva téren játszódik. Ez a fokú szexuális frusztáció ami csak fantáziában zajlik és teljesen el van szakadva a realitástól.. Ez valószínű, hogy abból fakad, hogy korábban full kudarcos volt a csajoknál és nem tudta kiélni magát?

2023. máj. 15. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%
8-as, ez borzalmas, megy a virtuális ölelés.
2023. máj. 15. 19:01
 12/62 A kérdező kommentje:

Jézeus deleje, milyen sztorik vannak itt.

A gyerekkori sztorikra nem tudnék rálicitálni, viszont abban biztos vagyok, hogy aki talál egy jó szakembert, az fel tudja dolgozni ezeket a traumákat legalább olyan zinten, hogy áthidaló technikákat találjon a tünetmentes élethez.

Én eddig csak itt GYK-n találkoztam ilyen elborult férfival. A szép az volt, hogy ő viszont belátta a hibáját, bár azt nem tudom, hogy tanult-e vajon belőle.

Még valmaikor 10 évvel ezelőtt leveleztem vele itt az oldalon (akkor még nem létezett az incel kifejezés, legalábbis itthon nem volt ismert). Sikertelen volt nagyon, azt mondta, hogy szilveszterkor felvágja az ereit flexszel és túladagolja magát altatóval, ha így is túléli, akkor az égi jel, hogy élnie kell. Nem is reagált szilveszter után, de később kiderült, hgoy nem cisnálta meg, csak az oldalt hagyta el egy időre. Kb 1 évvel később "találkoztunk" újra, akkor mesélte, hogy csodák cosdájára összejött egy nővel. Eleinte tök jó volt minden, de aztán elkezdett féltékenykedni, rendszeresen kérdőre ovnta a csajt, követte az utcán. VÉgül megverte a csajt amikor az tagadta, hogy megcsalná. A csaj persze szakított és végül távoltartási végzést is kapott a srác ellen.

A srác elmondta, hogy amúgy józan ésszel végiggondolva semmi oka nem volt hűtlenséget feltételezni, simán csak nem hitte el, hogy valaki tényleg őszintén képes őt választani.

nyilván ezt nem úgy mondta ki, de nekem egyértelműen lejött: egyszerűen nem hitte el, hogy őt lehet szeretni. 0 önbizalom. Ha jól emlékszem tett egy ígéretet, hogy felkeres egy pszichiátert, d epersze ki tudja mi lett belőle. Azóta eltelt 10 év, nem tudom mi lehet vele. Talán meggyógyult, talán felkötötte magát... talán itt írkál 38Fincel néven:D Végülis a kor kb stimmel:D

Szomorú ez az egész, mert annyira látszik, hogy ezek az emberek segítségr szorulnak. De ha ártanak másnak, akkor nem lehet amögé bújni, hogy "de engem is bántottak", mert erre a pontra már ők azok akik másokat bántanak. :S

2023. máj. 15. 19:15
 13/62 anonim ***** válasza:
31%
Hát a Moszkva téren próbálkozhatna mert olyan már nincs.
2023. máj. 15. 19:16
 14/62 anonim ***** válasza:
20%

Itt kb bukik is az a teória, hogy xy azért incel, mert nem jó a személyisége.

Sok szar alak kapcsolatban van, pedig semmivel nem érdemli ki, mégis esélyt kap.

Szerencséje van és talál egy olyan nőt, aki meglát benne valamit.

Valaki meg normális és mégsem jön neki össze senki évekig.

2023. máj. 15. 19:21
 15/62 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Ha beszélsz a csajjal, én betudok ugrani a kieső, időkre. 18/6
2023. máj. 15. 20:01
 16/62 anonim ***** válasza:
100%

15. Miért itt reklámozod a kukid? Nem a kérdező a férfi és talán nem is a nő.

Ne hírdesd már magad, ez nagyon gáz.. xD

2023. máj. 15. 20:11
 17/62 A kérdező kommentje:

15, taka van:D

14, és mi a garancia arra, hogy a normális tényleg normális?

Szinte biztosra veszem, hogy a srác teljes mértékben normálisnak, megfelelőnek tartja magát. Igazából miért is tenne bárki másképpen?

Nyilván az ismerkedéskor tudta mit kell mondani. A csaj nagy hátránya, hogy kissé szorongós típus. Neki is van családi szar rendesen a nyakában, finoman szólva is... na... semmi esetre sem óhajt mondjuk az anyjától bármit is kérni vagy ilyesmi, örül, hogy el tudott költözni onnan. Szóval azért ő is megér egy misét, gyakorlatilag hagyja magát szarban lenni, de ő legalbb dolgozik magán, érzi, hogy valami nem stimmel és igyekszik fejlődni.

2023. máj. 15. 20:23
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

8-as válaszoló vagyok ismét.

Akiket soroltam, ők is teljesen rendes, normális srácoknak tartották magukat, igazságtalanságnak érezték, hogy nem jött össze velük senki, és mondogatták a rémsztorikat, hogy a nőismerőseik miféle bunkó szörnyetegekkel jöttek össze helyettük, és mi mindent csinálnak ezek a pasik, amiket ők aztán sosem tennének.

2023. máj. 15. 20:30
 19/62 anonim ***** válasza:
12%

18-as.

Attól, hogy találkoztatok pár gyökérrel, nem mindenki ilyen. :)

Abban igazuk van, hogy a nők többsége a legnagyobb gyökerekkel jön össze, mert ők helyesek...

Nos én se kaptam esélyt nőktől kb. soha igazán, kivéve fiatalkoromban 2x, de azok se tartottak sokáig sajnos.

Randi se nagyon jön össze, mert társkeresőn 0 matchem van, szóval írni nem is tudok senkinek kb.

Élőben régen kb. minden nap eljártam srácokkal, próbáltunk ismerkedni nőkkel, de ott se kaptam esélyt se.

De én most is ahhoz tartom magam, én komolyat keresek, és nekem csak 1 nő kell. Ha ő megvan, és boldogok vagyunk együtt, és minden oké, minek mennék máshoz? Ezek elvek és elhatározások.

Ha alapból kicsapongóak, vagy vannak szélsőséges nézeteik, az már alapból kiszúrható.

Azok a srácok nagyon depressziósak lehettek, ha ilyeneket csináltak. Az már a nagyon durva kategória, amilyen sztorikat meséltetek.

Ettől még nem mindenki ilyen, nem mondom, nekem is vannak nehéz időszakaim emiatt, és néha rám is rám jön a rossz érzés emiatt. De ettől még teljesen felesleges fenyegetőzni, meg ilyenekkel fenyegetőzni. Ez gyerekes, nem felnőtthöz méltó.

Ettől még nekem pl. megvan a saját életem, és az a fontos számomra. Vannak ambícióim, céljaim nagyon sok évre előre, karrieremet is viszem előre bőven. Egy évben legalább egyszer elutazom külföldre valamerre, hétköznapokban is főleg hétvégén simán megyek bármerre kikapcsolódni.

Én tényleg azt nem értem, valamelyik nap is egyik nő megkérdezte tőlem privátban itt az oldalon, hogy merre találhatók az olyan férfiak, mint én? És írtam neki, hogy én is ugyanúgy ott vagyok az utcán, boltban, eseményeken, parkban, stb.

Csak észre kell venni, és nem csak a külsőségeket nézni kizárólagosan.

Sosem értettem a kérdező is amit leírt pl. sztorit,a nő hogy jöhetett össze egy ilyen gyökérrel, miközben én is meg még ismerek pár hozzám hasonló srácot is, akik megbecsülnének egy ilyen nőt, szenvednek és nem találnak ilyesmi nőt. De hogy egyáltalán nem. 20 lehettem kb. amikor utoljára egyetlen egy nő legalább észrevett.

Azóta 0 esélyt kaptam, pedig nagyon sokat próbálkoztam, ismerkedtem, nagyon sok embert ismertem egyetem alatt is.

De ugye fiú szakra jártam egyetemen is, munkahelyen is többnyire férfiakkal dolgozom együtt, szóval így ott is nehéz.

2023. máj. 15. 20:57
 20/62 A kérdező kommentje:

19, értelek

De az a nagy helyzet, hogy ez a srác sem volt gyökér, amikor összejöttek.

És mindneki a legjobb arcát mutatja ismerkedéskor, szóval logikus, hogy összejövéskor bizony elég nehéz kiszűrni a gyökereket és a probléma valós mérete csak idővel realizálódik, amikor az ember már nem lépne ki csakúgy az egészből.

Szóval igazából ha van egy gyökér és eg ynormális csávó.. az elején mindkettő teszi a szépet és a normálisat. Csak fél-1 évvel később az egiykről kezd lekopni a festék. Előre honnan tudhatod, hogy melyik a jó és melyik csak teszi magát?

2023. máj. 15. 21:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!