Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen, ha egy incel végre nőhöz jut?
Egy havercsaj van a következő helyzetben.
5 éve van együtt a pasijával, a srác 32-33 éves, a csaj 29. A srácnak ez az első kapcsolata.
A srác időnként olyanokat mond, hogy ő bizony kimegy a Moszkva térre (avagy Széll Kálmán tér) és fölszed random csajokat hogy végigkúrja a várost.
Mindeközben a kapcsolaton belül eléggé szegényes a szexuális élet. A csaj szeretne több szexet, ráadásul nemigazán tudja meghazudtolni a spanyol származását szenvedély tekintetében sem, de a srác hetente-kéthetente vehető rá, akkor is elég gyorsan letudja, a csajnak nem sok élvezete van benne.
A srác nem nméz ki túl jól amúgy, elég valószínűtlen, hogy ő majd levarr mindnekit a Moszkvatéren, ráadásul ugye ezelőtt soha nem volt dolga nővel, szóval előtte sem azért nem volt kapcsolata, mert csak szexpartnereket tartott volna.
Egyébként elég igénytelen srácnak ismertem meg, nem zavarja, hogy hámlik le a vakolat egy rossz légkondi-elvezetés miatt, neki az számít, hogy minél több pénzt cisnáljon. MÉg amikor egy közös programra elhívtuk mindkettejüket, a srác akkor is ott állt a 15-20 fős társaság közepén és a mobilján pénzügyi blogokat olvasgatott, senkihez egy szót sem szólt.
Közben a csaj meg építi a karrierjét, olyan gazellateste van mint Shakirának 25 évesen (csak fekete hajjal), de 2 gyereket akar majd, de a srác hallani sem akar gyerekekről. Persze a csaj a hülye, hgoy azt hiszi meg fogja tudni változtatni ezügyben. Mindegy.
A kérdés lényege a Moszkva téren játszódik. Ez a fokú szexuális frusztáció ami csak fantáziában zajlik és teljesen el van szakadva a realitástól.. Ez valószínű, hogy abból fakad, hogy korábban full kudarcos volt a csajoknál és nem tudta kiélni magát?
40. Én Pesten élek (bár a legszélén, szerencsére) de azért ez tényleg mindennapos dolog hogy mindenki számára, de főleg az Incelek számára a modell alkat, r*bancos viselkedés az ágyban a kedvelt.
Erre mondta egy szex és egyéb bodywork-ökkel foglalkozó kedves barátom, hogy addig nézik ennyire a külsőt amíg rá nem jönnek hogy a szex nem ebből áll. Lehet 50kg vasággyal együtt, ha a szexben nem odaadó a nő, stb. Ezzel persze senkit nem akarok szidni.
De ez amolyan olyan dolog, hogy a legtöbb vékony nőnek azért jóval könnyebb mint azoknak, akik átlagosak mint én is. Persze, nekem van babás arcom és nem igazán öregszem ami sok szempontból plusz pont, de sokan vannak akik az alkat miatt mennek rá egyes emberekre.
Bocsi, nem akartam ennyire általánosítani, de sajnos ezt látni.
Bennem mindig az fogalmazódik amúgy meg, hogy ha valakit zavar a felszínesség, akkor miért sajnálja, ha egy másik ember felszínes szempontok alapján elutasítja? Örülni kéne neki, nem? Hiszen így a felszínes ember jóformán kizárta magát a lehetőségek közül, nem kell időt pocsékolni azzal, hogy megismerjük és megállapítsuk, hogy felszínes és ezért abbahagyjuk a próbálkozást nála.
Az ember azt keresi akivel összepasszol. Ha a másik gyorsan döntést hoz, akkor már tudhatjuk, hogy vele nem passzolunk össze, hiszen ehhez a másik vonzalma is kellene. Tehát problem solved, mehetünk tovább keresgélni.
Nyilván ez csak akkor érvényes, ha kapcsolatot keresünk, nem alkalmit.
Csak hogy az eredeti kérdésnél maradjunk..
Inkább úgy tűnik te vagy frusztrált, amiért a csaj egy "szintjén aluli" csávóval van, nem pedig mondjuk veled :)
Különben nem is érdekelne az egész.
Érdekes, ez valhogy nem jön át senkinek. :)
43, fölösleges ilyet belelátnod:D A feleségem barátnőjéről van szó:D Kb 16 éves kora óta ismerem a csajt és aggódom érte.
Nem mindenki a fszával gondolkodik....
Hat ezt igy elkepzeltem, hogy a gazellatestu kubai muchacha, meg a troger klimaszerelo incel a Moszkva teren. A GYK mesemondo est ujabb fejezete :)
Amugy csak mostansag lett burzsuj kornyek, amikor en ott laktam, akkor lepratelep volt.
38F incel
Átlátszó fedősztori, ne erőlködj.
Kinézted magadnak a csajt, és bassza a csőrödet hogy egy gyökérrel van.
Ezért inkább kiadod itt magadból a gyk-n, megfűszerezve azzal hogy így incel meg úgy.
Mindenki szüzen kezdte öreg, csak van akinek később jött össze.
45, nem tróger klímaszerelő:D Ha az lenne, nem ázott volna fel a fal a lakásukban:D A srác testre amúgy tök okés. Az arca nem túl vonzó de megteszi, meg erősen fel van kopaszodva. Egyébként programozó és a probléma talán pont az, hogy úgy is gondolkodik mindenről.
És nem kubai, hanem spanyol!:D Legalábbis az én interpretálásomban a kubaikaknak nag ysegge van, ez a csaj meg tök vékony. Félig spanyol, félig magyar.
Asszem úgy jöttek össze, hogy ping-pongoztak a Decathlonban első randin:D De amúgy ebben pl jók, egy cosmó társast kipróbálnak, tollasoznak a parkban, de tavaly pl kimentek 2-3 hónapra Spanyolországba és egy bérelt lakásból meg a tengerpartról dolgoztak. A srác ugye programoz, a csaj meg online nyelvórákat ad, szóval egyiküknek sem gond a távmunka.
A sráccal tényleg csak a szociális interakcióival van gond meg a szexualitáshoz való hozzáállásával.
Nem muszáj elhinni. AKi nem hiszi, álljon tovább, teljesen értelmetlen lenne győzködni, hogy igaz, ha valaki nem hajlandó elhinni.
Az incel, akit a gyk népe önkényesen annak minősít.
Egy kitalált ellenségkép, aki ellen tetszőleges módon hergelni lehet a kommentelőket.
49
Saját magukat szokták annak nyilvánítani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!