Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen, ha egy incel végre nőhöz jut?
Egy havercsaj van a következő helyzetben.
5 éve van együtt a pasijával, a srác 32-33 éves, a csaj 29. A srácnak ez az első kapcsolata.
A srác időnként olyanokat mond, hogy ő bizony kimegy a Moszkva térre (avagy Széll Kálmán tér) és fölszed random csajokat hogy végigkúrja a várost.
Mindeközben a kapcsolaton belül eléggé szegényes a szexuális élet. A csaj szeretne több szexet, ráadásul nemigazán tudja meghazudtolni a spanyol származását szenvedély tekintetében sem, de a srác hetente-kéthetente vehető rá, akkor is elég gyorsan letudja, a csajnak nem sok élvezete van benne.
A srác nem nméz ki túl jól amúgy, elég valószínűtlen, hogy ő majd levarr mindnekit a Moszkvatéren, ráadásul ugye ezelőtt soha nem volt dolga nővel, szóval előtte sem azért nem volt kapcsolata, mert csak szexpartnereket tartott volna.
Egyébként elég igénytelen srácnak ismertem meg, nem zavarja, hogy hámlik le a vakolat egy rossz légkondi-elvezetés miatt, neki az számít, hogy minél több pénzt cisnáljon. MÉg amikor egy közös programra elhívtuk mindkettejüket, a srác akkor is ott állt a 15-20 fős társaság közepén és a mobilján pénzügyi blogokat olvasgatott, senkihez egy szót sem szólt.
Közben a csaj meg építi a karrierjét, olyan gazellateste van mint Shakirának 25 évesen (csak fekete hajjal), de 2 gyereket akar majd, de a srác hallani sem akar gyerekekről. Persze a csaj a hülye, hgoy azt hiszi meg fogja tudni változtatni ezügyben. Mindegy.
A kérdés lényege a Moszkva téren játszódik. Ez a fokú szexuális frusztáció ami csak fantáziában zajlik és teljesen el van szakadva a realitástól.. Ez valószínű, hogy abból fakad, hogy korábban full kudarcos volt a csajoknál és nem tudta kiélni magát?
Kérdező 19-es vagyok.
Ki lehet szűrni nagyon könnyen, csak jó kérdéseket kell feltenni neki. Hidd el, nagyon hamar kiderülnek a szélsőséges nézetek, vagy hozzáállások.
De ha viselkedést figyelsz, abból is nagyon sok dolog kiderül.
Pl. nézd meg hogyan bánik másokkal, egy étterembe pl. a pincérrel, stresszhelyzetben hogyan reagál, ha segítséget kérsz tőle, mit és hogyan válaszol, mit tesz stb. :D
"Attól, hogy találkoztatok pár gyökérrel, nem mindenki ilyen. :)"
Persze, hogy nem mindenki ilyen.
De azoknak, akiknek soha nem jött össze nő, és meg vannak sértődve a világra és a nőkre, a 90%-a ilyen.
"Abban igazuk van, hogy a nők többsége a legnagyobb gyökerekkel jön össze, mert ők helyesek..."
Akkor az undorító pofájuk sem kapott volna esélyt, ha ez így lenne.
"De én most is ahhoz tartom magam, én komolyat keresek, és nekem csak 1 nő kell. Ha ő megvan, és boldogok vagyunk együtt, és minden oké, minek mennék máshoz? Ezek elvek és elhatározások."
Semmit nem ér a szavad, mivel azt sem tudod, hogy a kapcsolatot eszik vagy isszák.
"Azok a srácok nagyon depressziósak lehettek, ha ilyeneket csináltak."
Igeeeen, szegények. :'( Brühühühühühühühü
"Ha alapból kicsapongóak, vagy vannak szélsőséges nézeteik, az már alapból kiszúrható."
Aha, ugyanígy rizsáztak, mint te. Szóról szóra.
Persze, most már kiszúrnám, de 18 évesen nem tudtam. Én hibám. :)
"Csak észre kell venni, és nem csak a külsőségeket nézni kizárólagosan."
Semmivel nincs több normális férfi a nem jó külsejűek között.
"Sosem értettem a kérdező is amit leírt pl. sztorit,a nő hogy jöhetett össze egy ilyen gyökérrel, miközben én is meg még ismerek pár hozzám hasonló srácot is, akik megbecsülnének egy ilyen nőt, szenvednek és nem találnak ilyesmi nőt. "
Közületek került ki. A szerencsétlenek közül, akiket nem vett észre nő, pedig ők nagyon megbecsülnék.
Ha egyetlen fiatal, tapasztalatlan nő is olvassa esetleg: SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE ADJATOK ESÉLYT OLYAN PASIKNAK, AKIK ILYENEKET BESZÉLNEK! Meneküljetek a másik irányba!
Volt régen egy lánybarátom, akivel tényleg mindent megbeszéltünk anno.
Lett egy új barátja, annyit tudtam róla, amennyit a lány leírt nekem, meg a lány mutatott egy képet róla.
Az első pár hónapig teljesen jó volt minden náluk, aztán már nem. Kérdezte tőlem, mi lehet a gond.
Annyit mondtam neki, írja le részletesen miket csinál, és hogyan viselkedik bizonyos helyzetekben a srác.
Sajnáltam szegényt, de muszáj voltam megmondani neki, hogy ez tök egyértelmű. Pedig ő szerelmes volt a srácba eléggé, én már akkor szóltam neki, hogy nem lesz jó vége. Rá 1-2 hónapra szakítottak is, mert a srác megunta a csajt, meg meg is csalta mint kiderült. Olyan red flagek voltak a viselkedésében, amiket nem lehetett nem érzékelni, teljesen egyértelmű "jelzések" voltak :D
21, hááát nézd. Ezt a dilemmát jól lehet lefordítani a D&D szabályrendszerére. Elnézést, nerd vagyok:D
Az egyik fél dob Deceptionre, azaz megtévesztésre, a másik fél dob Insightra, azaz... emberismeret? Talán, ilyesmi... Majd mindkét fél hozzáadja a saját jártassági bónuszát, kinek több, kinek kevesebb.
Sok múlik a helyzeten (a dobás redménye) de sok múlik azon is, hogy kinek mekkora a jártassága az adott dologban.
Az győz, aki a nagyobb számot dobta.
Márpedig aki évek óta azon gyakorlatozik, hogy eladja magát lányoknak, hogy hozza a megfelelő viselkedést, az nem fog egy radikális nézetet hangoztatni az első randin, mert pontosan tudja, hogy az nem bejövős.
És én úgy látom, hogy a nők nagyrésze meg nincs arra fekészülve, hogy úgy átkúrják őket, mint sz*rt a palánkon:D Bizonyos szintű vetítésre persze sokan fel vannak készülve, pl sejthetik, hogy a "gitározom" az sok esetben csak annyit tesz, hogy "ismerek 4-5 akkordot és el tudom játszani a 8 óra munkát meg a Smoke on the Water elejét. Esetleg Smells like 4 akkordja, de attól fáj a kisujjam".
De egy manipulatív embert nehéz kiszűrni, hisz.. az a dolga, hogy manipuláljon, megtévesszen.
Én úgy gondolom, hogy fel tudom ismerni az ilyen férfiakat. De.. pszichológiai tény, hogy mindenki okosabbnak képzeli magát az átlagnál, szóval az, hog yén így gondolom, nem jelent semmit:D Meg persze óriási előnyöm van (kétszer dobok és a magasabbik számít XD) azzal, hogy én magam is férfi vagyok és pontosan tudom, hogy én hogy teszem a szépet a lányoknak:D
De a csajok miért tudnák? Akinek tetszik valaki, neadjIsten szerelmes, az nem fogja vizsgáztatni a másikat.
23-as.
Egy utolsó választ ehhez a hozzászólásodhoz, ami mindent elmond rólad ;)
Amíg másokról így vélekedsz, hogy: "undorító pofájuk" meg "szerencsétlenek" addig nem vagyunk egy szinten ;)
Emberekről beszélsz, akiknek ugyanúgy vannak érzéseik. Mindennek megvan az oka.
Ha valaki nem tetszik bármi miatt akár viselkedés, akár külső. Nem minősíteni kell, hanem továbbállni. Nem beszólogatni, hanem hagyni szimplán.
Majd talál olyat magának, aki nem így látja őt.
Én pedig 100% őszinte voltam, amit leírtam. De semmi gond, nem kell hinni nekem :)
"Amíg másokról így vélekedsz, hogy: "undorító pofájuk" meg "szerencsétlenek" addig nem vagyunk egy szinten ;)"
Felfogod, hogy nemi erőszakolókról van szó, meg olyanokról, akik a saját párjuk testvérét akarták megbszni, meg gyámság alá venni egy tinilányt, aki szakított már velük?
"Ha valaki nem tetszik bármi miatt akár viselkedés, akár külső. Nem minősíteni kell, hanem továbbállni. Nem beszólogatni, hanem hagyni szimplán."
Szép álom. :)
Elég enyhe kifejezés az, hogy "nem tetszik a viselkedés", amikor elhordtak büdös retkes qrvának, mert vissza mertem őket utasítani, vagy szakítani merészeltem, esetleg eldönteni, hogy milyen hormonos tablettával nyomom teli a saját testem.
"Majd talál olyat magának, aki nem így látja őt."
Dehogy talál.
"Én pedig 100% őszinte voltam, amit leírtam"
Ők is. El is hiszem, hogy ők maguk is teljesen elhitték, amiket hebegtek.
"Ki lehet szűrni nagyon könnyen, csak jó kérdéseket kell feltenni neki. Hidd el, nagyon hamar kiderülnek a szélsőséges nézetek, vagy hozzáállások."
Elhiszem neked, ha ezeket a kérdéseket leírod, helyes és redflag válaszokkal együtt.
28-as.
Én megértelek, és azt is hogy dühös vagy rájuk. Igazad is van benne.
Ettől még nem lesz mindenki ilyen, én meg főleg nem ;)
Az első red flagnél az ilyeneket szimplán ott kell hagyni,le kell tiltani, kilépni az életükből. Hidd el, többet érsz el vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!