Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen, ha egy incel végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen, ha egy incel végre nőhöz jut?

Figyelt kérdés

Egy havercsaj van a következő helyzetben.

5 éve van együtt a pasijával, a srác 32-33 éves, a csaj 29. A srácnak ez az első kapcsolata.

A srác időnként olyanokat mond, hogy ő bizony kimegy a Moszkva térre (avagy Széll Kálmán tér) és fölszed random csajokat hogy végigkúrja a várost.

Mindeközben a kapcsolaton belül eléggé szegényes a szexuális élet. A csaj szeretne több szexet, ráadásul nemigazán tudja meghazudtolni a spanyol származását szenvedély tekintetében sem, de a srác hetente-kéthetente vehető rá, akkor is elég gyorsan letudja, a csajnak nem sok élvezete van benne.

A srác nem nméz ki túl jól amúgy, elég valószínűtlen, hogy ő majd levarr mindnekit a Moszkvatéren, ráadásul ugye ezelőtt soha nem volt dolga nővel, szóval előtte sem azért nem volt kapcsolata, mert csak szexpartnereket tartott volna.

Egyébként elég igénytelen srácnak ismertem meg, nem zavarja, hogy hámlik le a vakolat egy rossz légkondi-elvezetés miatt, neki az számít, hogy minél több pénzt cisnáljon. MÉg amikor egy közös programra elhívtuk mindkettejüket, a srác akkor is ott állt a 15-20 fős társaság közepén és a mobilján pénzügyi blogokat olvasgatott, senkihez egy szót sem szólt.

Közben a csaj meg építi a karrierjét, olyan gazellateste van mint Shakirának 25 évesen (csak fekete hajjal), de 2 gyereket akar majd, de a srác hallani sem akar gyerekekről. Persze a csaj a hülye, hgoy azt hiszi meg fogja tudni változtatni ezügyben. Mindegy.

A kérdés lényege a Moszkva téren játszódik. Ez a fokú szexuális frusztáció ami csak fantáziában zajlik és teljesen el van szakadva a realitástól.. Ez valószínű, hogy abból fakad, hogy korábban full kudarcos volt a csajoknál és nem tudta kiélni magát?

2023. máj. 15. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Esélyt kapni... ebből csak én hallom ki a szánalmat?

Soha nem jönnék olyannal össze, akitől "esélyt kapok", milyen megalázó már. Azt akarom, hogy akarjon. Esélyt ad, ez úgy hangzik, hogy egy nagy sóhaj és szemforgatás kíséretében azt mondja, "na jó!".

2023. máj. 15. 21:41
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

30

Senki nem mondta, hogy mindenki ilyen.

Csak azoknak, akik "incelek", a 90%-a.

10 éve élek normális kapcsolatban. Megtanultam lelépni az első redflagnél, csak egy 18 éves lány nem rendelkezik egy 30 éves, értelmes nő emberismeretével.

Az pedig a rossz hírem, hogy téged is otthagy minden kicsit is tapasztaltabb nő az első red flag után. :)

2023. máj. 15. 21:45
 33/62 anonim ***** válasza:
0%

32.

Jól tetted, sok sikert a kapcsolatodhoz, hajrá :) örülök, ha sikerült kijönnöd belőle, és boldog vagy.

Én nem félek ettől, de köszi hogy aggódsz. Nem igazán veszem magamra, mert pontosan tudom milyen értékeim vannak, és milyen tapasztalatokban van hátrányom. :)

2023. máj. 15. 22:04
 34/62 anonim ***** válasza:
78%
33. Épp ez a tudom az értékem duma egy nagy bullshit, Miből látszik. Hogy baromira nem vagy tisztában vele..
2023. máj. 15. 23:11
 35/62 anonim ***** válasza:
24%

"A kérdés lényege a Moszkva téren játszódik"

En ott nottem fel, a Kalefon. Meglehetosen incelfertozott kornyek, mert ott maszkalnak a legjobb csajok egesz Pest-Budan, foleg a huvosvolgyi-hidegkuti vonalon, es az igenyeik is a maxon vannak, es ez sok incelt termel ki.

Szoval szerintem max. a reggel tobzodo roman vendegmunkasokat tudja levarrni a srac....

38F incel

2023. máj. 16. 01:33
 36/62 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer pont ugyanerről vitatkoztam 38F incellel az oldalon.

Amellett kardoskodtam, hogy az incelek szerintem pont ugyanazt tennék, ha tehetnék, mint az általuk gyűlölt Chadek (jóképű, jó pasik). Vagyis, hogy végigmennének a fél városon, ha tehetnék. Ő meg amellett kardoskodott, hogy "miért b*sszuk el a párkapcsolati piacot, ha pont, hogy rendbe akarjuk hozni?" Vagyis, hogy ismét a monogámia felé tereljék a piacot.

Ezt arra alapozom, hogy - tapasztalat híján - mestereséges módon beszélnek a két nem közötti viszonyról (egészen más gondolati síkokban gondolkodnak a nőkről, mint azok, akiknek van tapasztalatuk). Szerintük az a sikeres férfi (Chad), akit imádnak a nők, és akik végig tudnak menni a fél városon, ha akarják. Ahelyett, hogy azt említenék sikerként, ha valakinek sikerül hosszútávú, szerető párkapcsolatot kialakítania. Gyanús, hogy az ember ha irigy valakire, akkor pont azért irigy, mert ő is azt szeretné, ami az irigység tárgya. Vagy történt már olyan is velem, hogy azt mondtam egyiküknek, hogy lelkileg jól tudok azonosulni a női nemmel, és tipikusan nem az egyéjszakás típus vagyok. Erre agresszív módon azt kaptam a pofámba, hogy egy nyomorék béta, sőt egyenesen incel vagyok (7 hosszabb kapcsolattal/egyéb viszonnyal a hátam mögött). Vagy pár hete volt egy olyan kérdés is, ahol egyikük négy nő képét linkelte be, azt állítva róluk, hogy rossz alakú, ronda nők, miközben, ha pontozni kellett volna a linkelt nőket (bocs a pontozásért, amúgy nem szokásom), de volt köztük egy kb. 9/10-es nő, tökéletes, kb. modell alakkal, a többiek meg olyan 6-7/10-es nők voltak, de alakra ők se voltak csúnya nők, sőt! Csak apró szépséghibák voltak rajtuk. Ők meg olyan ocsmány módon hurrogták le azokat a nőket, hogy bicskanyitogató volt. A modell alkatú csajra azt mondta egyikük, hogy "virslilábú, bojlertestű genetikai hulladék".

Szóval az incelekkel szerintem sincs valami rendben belül, nagyon nem.. (tisztelet a kivételeknek, mert vannak köztük normálisak, értelmesek is). De többségükről annyira ordít a tapasztalatlanság, és az átlagtól jelentősen eltérő, kifacsart, "mesterséges" gondolkodásmód a nőkkel kapcsolatban, hogy az ember nem tud csodálkozni, hogy sikertelenek a nőknél.

2023. máj. 16. 01:43
 37/62 anonim ***** válasza:
0%

"Amellett kardoskodtam, hogy az incelek szerintem pont ugyanazt tennék, ha tehetnék, mint az általuk gyűlölt Chadek (jóképű, jó pasik). Vagyis, hogy végigmennének a fél városon, ha tehetnék. Ő meg amellett kardoskodott, hogy "miért b*sszuk el a párkapcsolati piacot, ha pont, hogy rendbe akarjuk hozni?" Vagyis, hogy ismét a monogámia felé tereljék a piacot"

Es azt is hozzatettem, hogy az incelek tobbsege meglehetosen tompaelmeju, nem latja at, hogy csak szigoru monogamiara alapulo parkapcsolati piaci rendszerben lehet nyerni, es az mindenkire kell, hogy vonatkozzon, az ascended incelekre is!

38F incel

2023. máj. 16. 01:54
 38/62 anonim ***** válasza:
88%

36-os vagyok, még azt is hozzáteszem, hogy amit a kérdező leír, az egyáltalán nem egyedi eset. Már a sokadik ilyen sztorit olvasom, hogy nőkkel full tapasztalatlan, sikertelen, pláne szűz férfiak, amikor végre találnak egy nőt, onnantól olyan szinten megalázzák a nőt, hogy az párját ritkítja. És bizony mindig ugyanaz a dolgok eredője, mint amit a kérdező ír, hogy folyamatosan vágyakoznak más nők után, és ezt nem felejtik el a párjuk orra alá is dörgölni, normálisnak beállítva ezt, mert ugye "férfiak vagyunk, nem tehetünk róla". Amint megvan az első nő (pláne, ha az egy szép nő), onnantól felbátorodnak és elhiszik, hogy nem is olyan nagy szám a csajozás, kúrjunk már le pár nőt, és nyugodtan dörgöljük is a párunk orra alá, hogy ez normális egy párkapcsolatban. Amikor meg a párjuk megelégeli és szakítani akar, akkor meg sír a szájuk, és erőteljes lelki terrorba és érzelmi manipulációba kezdenek.

És ezek merészelnek monogámiáról papolni, meg sajnáltatni magukat. Miközben bort isznak, és vizet prédikálnak. Szó nincs itt semmiféle párkapcsolati piac meg monogámia helyreállításáról, csak az ő nyomoruk oldódjon meg, az a lényeg. Pont emiatt nem tudnak egyről a kettőre lépni (céljaikat elérni), mert valójában nem egy nemes cél, hanem önérdek és irigység vezérli őket.

2023. máj. 16. 02:06
 39/62 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem nekem mondtad valószínűleg, mert erre nem emlékszem.

Azt viszont mondtam neked akkor is, hogy neked el tudom hinni, hogy te tényleg nemes célként fogod fel ezt az egészet, és az is megvan nálad, amit a többi incelnél hiányolnak, hogy felvállalják önmagukat. Úgyhogy nem rád értettem a leírtakat.

2023. máj. 16. 02:19
 40/62 A kérdező kommentje:

35, amúgy ez nekem is eszembe jutott:D Én ugyan Pest irányába aglomerációban nőttem fel, de a Moszkváról annyit tudok, hogy Buda, tehát burzsuj környék, és a vendégmunkásokat ott szokták felvenni reggelente alkalmi melóra:D

Ésss... azzal is egyet tudok érteni, hogy eléggé az látszik itt sok incelen, hogy ő egyáltalán nem komoly kapcsolatot akar, hanem modell alkatú házirbancot, esetleg ebből sokat.

38 F incel, korábban úgy hivatkoztam rád, mint a legnormálisabb incel itt az oldalon, amire azért időnként rácáfolsz a nagyon szintetikus világképeddel, de még így is magasan te vagy a legjobb. Talán már korodnál fogva is kicsit nyugisabb vagy, mint pl Kispocak/Shrek aki már 33 éves korára elitta az agyát...

2023. máj. 16. 09:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!