Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok valami tanácsot nekem? (kép is van)
sziasztok, régebben kilinkeltem magamról egy képet, de mással kapcsolatban.. az lenne a problémám, hogy a nők/lányok lese tojnak:) most is nagyon csúnyán lekoptatott egy lány pedig szerintem semmi rosszat nem csináltam
itt a kép, [link] lehet, hogy nem vagyok egy jóképű Adonisz,és bunkó sem vagyok másokkal de senkit nem találok magamnak... lehet hogy túl kedves vagyok? nem úgy lettem nevelve, hogy másokat megsértsek vagy fikázzak vagy ilyesmi..
velem van a baj? vagy mit kéne tennem, tudom hogy ezt így elég nehéz, de ha lenne valami tippetek hogy min kéne változtatnom és leírjátok megköszönném!
Nem a rosszfiúság a lényeg, hanem a magabiztosság, a kettő nem ugyanaz. A rossz fiú az az ember, akivel semmilyen kapcsolatot nem tartanék fent (még üzletit sem). A magabiztosság vonzó - ez sajnos nem megy gombnyomásra. Sok mosoly, kicsit tartózkodó (nem félénk!!) viselkedés. Ne adj ki magadról minden infót, mindig legyen valami a tarsolyodban. Fiatalabb koromban én ezt csesztem el rendre. Ráborítottam a partnerre a fél életemet, ők meg sikítva menekültek.
Hülye példa, de a bűvészt se nézné senki, ha látványosan belerakná a kalapba a nyulat, majd ugyanilyen látványosan kivenné. Te csak azt látod, hogy kiveszi és máris elkezd érdekelni, hogy milyen módon kerülhetett oda a nyúl...
"Uraim, önök hogyan udvarolnak? Gyertyafényes vacsora, romantikus esti séta, apró ajándékok, kedves telefonhívások, SMS-ek? Ha magára ismert, gyorsan változtasson taktikáján. Amerikai kutatók ugyanis bebizonyították, hogy a hölgyek a rossz fiúkat szeretik.
A Bradley Egyetem kutatói 57 országban 35 ezer ember udvarlási szokásait vizsgálták meg. A vizsgálat szerint a kalandvágyó, érzéketlen, önimádó férfiak, akik kihasználják a nőket és megbízhatatlanok, biztos sikerre számíthatnak a gyengébb nem körében."
No comment...
ennyi spermát egy helyen...
too much..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!