Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok valami tanácsot nekem? (kép is van)
sziasztok, régebben kilinkeltem magamról egy képet, de mással kapcsolatban.. az lenne a problémám, hogy a nők/lányok lese tojnak:) most is nagyon csúnyán lekoptatott egy lány pedig szerintem semmi rosszat nem csináltam
itt a kép, [link] lehet, hogy nem vagyok egy jóképű Adonisz,és bunkó sem vagyok másokkal de senkit nem találok magamnak... lehet hogy túl kedves vagyok? nem úgy lettem nevelve, hogy másokat megsértsek vagy fikázzak vagy ilyesmi..
velem van a baj? vagy mit kéne tennem, tudom hogy ezt így elég nehéz, de ha lenne valami tippetek hogy min kéne változtatnom és leírjátok megköszönném!
mi az a kampány a "rossz fiúk" mellett?:D
máshol meg folyton sírnak a csajok, hogy ezt meg azt csinálták velük.
komolyan már az is baj, ha valaki kedves. ááá. xD
szerintem helyes vagy,és igen,biztos az a gond,hogy túl kedves vagy,mi csajok inkább a rossz fiúkat kedveljük.
Amugy ha én látnálak azt utcán,én biztos megnéznélek :D
Kíváncsi lennék azoknak a lányoknak a korára, akik a rossz fiúkra buknak =D 15-16 évesen tényleg volt bennük vonzalom számomra, de 20 éves fejjel sokkal többre értékelek egy kedves, de néha mégis picit pimasz srácot, mint a rossz fiúkat. És félre értés ne essék, a pimaszság és a kedvesség közel sem zárja ki egymást, és köze sincs a rossz fiúkhoz =)
Amúgy biztos vagyok benne, hogy kicsit bővítened kell az ismeretségi köröd és találsz magadnak bnőt. Az meg nem feltétlenül baj, hogy nem fordulnak utánad az utcán, én senki után nem szoktam fordulni, még ha tetszik akkor sem.
Szerintem semmi probléma nincs a külsőddel.
Amúgy azok a lányok, akik azt írják hogy a rosszfiúkra buknak, álomvilágan élnek. Lehet hogy egy macsó nagyon izgi, de kb csak addig, amíg össze nem töri a szívedet, meg nem üt, vagy nyilvánosan meg nem aláz.
Nekem volt szerencsém 1 rosszfiúhoz, teljesen összetört, egy idő után már nem bírtam vele tovább, annyira szenvedtem.
Azóta kihevertem, és most van egy dolgos-szorgos kismackóm, aki megbecsül, szeret, tisztel, és most is itt szuszog mellettem :)(vasárnap lévén végre alhat).
Hol laksz?:$
Baszottulhejesvagy:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!