Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a pont ahol kiszálltok egy ismerkedésből, és ki lehet-e úgy szállni hogy ne legyen toxikus a dolog? Nekem nagyon ritkán sikerül.
Szóval megismerek (én fiú vagyok de lányok válaszát is várom) egy lányt pl. Találkozunk megcsókolom talán le is fekszünk de nem lesz belőle kapcsolat. Vagy nem történik semmi de maradunk barátok viszont én nem akarok többet sem, ő igen.
Ilyenkor sokszor ők még "rajongók" maradnak. Rendszeresen nézik a bejegyzéseimet, likeolják őket, nyitottak a további kapcsolattartásra viszont ebben az esetben azzal a lánnyal például akivel végül nem lett kapcsolat de ismerettségben maradtunk, ha tovább keresem, tehát rosszkor szállok ki. Akkor ő kezdi el a leválasztást és ghostol, le is tilthat.
Ilyenkor ugye ha nem törődöm vele nem hagyja nyugodni, ha egyáltalán nem reagálnék semmire rajongóm maradna.
Nekem fontos hogy az emberek, nők amiket megismerek ne tűnjenek el a kapcsolat fent leírt "kiégetése" toxikussá válása miatt. A megfelelő pillanatban szeretnék kiszállni de a kapcsolatot megtartani hosszú távon.
Ha az új ismerősök látják hogy több lány is követ és likeol stb akkor az gerjeszti önmagát és felépül egy rajongói táborom akik közül még partnereim is lehetnek.
Gondolom én. Csak én meg folyton az első adandó nőre rárepülök és vagy kapcsolat vagy tiltás lesz a vége. De az sem megoldás h lefektetem aztán bármi történik soha többé nem keresem csak tőmondatokban és kizárólag barátilag.
Szóval mi válik be ahhoz, hogy megmaradjon a "kör" ?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ez a felnőtt párkapcsolatok kategóriában mit keres, kisfiú? Elmúltál már legalább 14? Kétlem.
Ott rontod el, hogy a leghalványabb fingod nincs, hogy mit akarnak ezek a lányok. Kapcsolatot. Te addig vagy csak érdekes, amíg azt hiszik, hogy lehet esély veled valami komolyabbra. Onnantól, hogy kiderül, hogy csak szórakozol velük, egyből érdektelen vagy. Plusz ők se lehetnek még az érzelmileg érett korosztály, tehát haragudni is fog, és minden barátnőjének el is újságolja, hogy mekkora szemét vagy. Természetesen közben mutatja a fotód meg a beszélgetéseitek, szóval pár ilyen eset után széles körben rossz híred lesz.
Az mindig is úgy lesz, hogy te csak szórakozol vele meg kihasználod, és az első pasival dobbant, aki rárepül és kicsit kedves vele.
Rajongói a sztároknak vannak. Hajrá!
Elekrülés, magadnak vonzod be
Cicuka, azzal lehet elkerülni, hogy nem fekszel le velük, hogy aztán tök joggal kihasználva érezzék magukat. A rossz híredet is jogosan keltik ilyenkor.
Nem használunk ki más embereket, ha pedig mégis, akkor nem lepődünk meg, ha utálnak, rossz hírünket keltik vagy még meg is vernek.
Okádék személyiség ez a tied és igen, te vagy toxikus.
Ha ezt komolyan írtad, akkor tényleg nárcisztikus vagy, akinek még betegség belátása sincs. Jó lenne, ha kezeltetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!