Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van türelmi ideje a szakítás utáni időszaknak?
Egy elég toxikus kapcsolaton vagyok túl. 3 év kellett, hogy megérjek odáig, hogy elég volt, egy ostoba bénaság vagyok, és legyen bátorságom kilépni. Szerencsére könnyen ment, mert kiderült, hogy volt egy harmadik személy is :"D Na, nem ez a fontos. A lényegre térek. Mióta szakítottunk az exemmel, állandóan azt érzem, hogy nagyon szeretnék valakit szeretni. Szó szerint. Nyilván nem akárkit, de értitek. Évekig levoltam hordva, elnyomva, bokszzsák és cseléd voltam, és most úgy érzem megnyílt a világ, és talán tudnék valakit találni, aki értékelhet, és viszont tudnám a tenyeremen hordozni, de attól félek, hogy ez a szeretet vágyam naiv lenne és egy újabb ostobaságot követnék el. Nem voltam az exembe szerelmes, igazából gyorsan megmutatta végül ki is ő, és oké, nagy barom voltam, hogy behódoltam és tűrtem, de ez sem fontos xd, hanem hogy nem voltak érzelmeim a végére, csak a szar élmények, és az elfogadás, hogy ez van. Szóval nem szomorkodom, de ez a szeretet vágy érzés mégis aggaszt. Elfog múlni, vagy végtére is csak szenvedek? Nem tudom mivel magyarázni, sőt lehet rosszul definiálom.
Vajon jó ötlet lenne keresni valakit, vagy inkább várjak még a dologgal? Elég magamba fordulós vagyok, aki nem keresi mások társaságát olyan gyakran, a videójátékok és a művészet elszeparál másoktól, szóval mégcsak azt sem tudom mondani, hogy egyszerűen menne bármi is, de mégis... rosszul vagyok ettől. Minden nap ettől a nyomástól kínlódok. Nem múlik el.
Egyelőre várj, mert teljesen ellentmondásos érzéseid vannak.
Úgy jön le,hogy a szeretetet keresed, nem valakit,aki ezt megadná.Így nem lesz sikeres, és belepottyansz valakinek a karjába, aki esetleg kihasznál -ismét.
Azt szokták mondani,egy szakítás után fele annyi idő kell a regenerálódáshoz,mint ameddig a kapcsolat tartott.
Saját példa, öt éve dobtak el, közel három év volt,mire rendbejöttem, és még mindig nincs senkim.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Igazad van. Jobb lesz egyedül, azt hiszem ostoba volt a kérdésem, de kellett a megerősítés. Ezúton is reménykedem, hogy ne legyek újból ostoba. A
A példádat pedig szintén köszönöm, hogy megosztottad!^^
"Azt szokták mondani,egy szakítás után fele annyi idő kell a regenerálódáshoz,mint ameddig a kapcsolat tartott."
Hát nekem a leghosszabb 1 hónap volt (amikor még nagyon kezdő voltam), az átlag 3 nap, sokszor pedig semmi, nulla. Mit lehet annyit agonizálni? Nem meghalt a szerelmed, hanem megszabadultál valakitől, aki nem illett hozzád!
Az utolsónak szánom a kommentet:
Igazat írsz, azonban vannak esetek, amikor az emberből kihűl gyorsan a szerelem puszta kezdetleges gondolata is, mert úgy viselkedik, beszél, stb. Nehéz elképzelni, én sem tudtam régen arra gondolni, hogy együtt éljek egy olyannal, aki bánt, és nem vagyunk jók együtt. De vannak körülmények, amik nem engedik a tovább lépést. De a kérdésemre a válasz szerintem nem az volt, hogy megtudd miért voltam együtt egy olyannal, akibe nem voltam szerelmes. Hanem hogy mitévő legyek egy ilyen érzéssel. Amiről beszéltem. De persze érthető a te kommented is, engem is biztosan elgondolkodtatott volna, de nem ez a fontos. Bonyolult volt a kapcsolat, és tényleg, nem jön össze senki olyannal, akibe nem szerelmes, de a szerelem is egy olyan dolog, hogy van az a köd az elején, amikor azt hittem pl én, hogy uao! Rózsaszín, annyira jó! Ami talán nem volt valódi, fogalmam sincs. Mert ez az állapot egy darabig fent maradt, de lassan kitisztult, és elmúlt a szerelem kérdése. Sajnálom a pontatlanságomat.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!